ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Paysafecard: Πληρωμή με μετρητά στο διαδίκτυο εύκολα και με ασφάλεια

Όλοι μας έχουμε ζήσει την εμπειρία της αβεβαιότητας καθώς κάνουμε αγορές στο διαδίκτυο. Δεν θέλουμε να δίνουμε τα στοιχεία μας σε κάθε άγνωστο site αλλά ούτε και να μας «αφήνει» η πιστωτική μας την στιγμή που την χρειαζόμαστε. Για την πληρωμή με την paysafecard δεν απαιτείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Έτσι, διασφαλίζεται ότι το οικονομικό απόρρητο των πελατών παραμένει απόλυτα προστατευμένο.

Paysafecard: Πληρωμή με μετρητά στο διαδίκτυο εύκολα και με ασφάλεια

Η paysafecard λογικά είναι ήδη γνωστή σε πολλούς από εμάς, καθώς τα κουπόνια επαναφόρτισης βρίσκονται σε πρατήρια βενζίνης, περίπτερα και πολλά άλλα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της εταιρίας, η οποία έχει την έδρα της στην Βιέννη, είναι η δημιουργία ενός απλού τρόπου συναλλαγών, κυρίως στο διαδίκτυο, μέσω μετρητών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα: Η paysafecard Prepaid MasterCard μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη από την ηλικία των 16 ετών και ισχύει παντού, όπου γίνονται δεκτές κάρτες MasterCard, άρα και σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Επιπλέον, δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος όπως στην παραδοσιακή πιστωτική κάρτα και τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν προστατευμένα. Ορισμένες πληροφορίες για τους γονείς των νεότερων χρηστών: Μην ανησυχείτε, η πιστωτική κάρτα θα πρέπει να «επιβεβαιωθεί» από εσάς για την έκδοσή της. Επιπλέον, η πιστωτική κάρτα για τους νέους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα ή σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Τα μέσα πληρωμών στις μέρες μας έχουν αναδειχθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του οικιακού μας προϋπολογισμού. Έχουμε πλεόν την ανάγκη για φθηνές, γρήγορες και ασφαλείς λύσεις στις πληρωμές μας. Είτε σε καταστήματα είτε σε πλατφόρμες με προϊόντα και υπηρεσίες στο ίντερνετ θα θέλαμε ένα μέσο πληρωμών που καλύπτει τις ανάγκες μας και παράλληλα βοηθά στον έλεγχο των εξόδων μας. Ίσως μια απλή συμβατική κάρτα να μην συμβαδίζει πλεόν με τις καταναλωτικές μας συνήθειες.

Ο συνδιασμός των δύο θα λέγαμε ότι είναι η χρήση προπληρωμένης κάρτας στις καθημερινές μας συναλλαγές. Αυτή είναι μια κάρτα που μπορεί κανείς να «φορτώσει» με το επιθυμητό ποσό και να κάνει εύκολα και με έλεγχο αγορές και πληρωμές.