ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Embryolab Academy: Νέες εργαστηριακές τεχνικές κρυοσυντήρησης στην πράξη

Embryolab Academy: Νέες εργαστηριακές τεχνικές κρυοσυντήρησης στην πράξη

Το Embryolab, μία από τις κορυφαίες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στον κόσμο, έχει ιδρύσει το Embryolab Academy, έναν Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό, ο οποίος δημιουργήθηκε για να προάγει την επιστήμη της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Περισσότεροι από 300 επιστήμονες της γυναικολογίας, εμβρυολογίας και κρυογενετικής απ' όλο τον κόσμο έχουν συμμετάσχει στις εργασίες της Ακαδημίας για να εκπαιδευθούν σε νέες εξειδικευμένες κλινικές μεθόδους και εργαστηριακές τεχνικές, τις οποίες διδάσκει το έμπειρο προσωπικό του Embryolab.

Φέτος, στις 17-19 Σεπτεμβρίου, το Embryolab Academy διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη, το 5ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Συμπόσιο με θέμα τις εξελίξεις στην κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού και τίτλο "Κρυοσυντήρηση γαμετών, εμβρύων και ιστών αναπαραγωγής".

Το Συνέδριο θα αποτελείται από δύο σκέλη: α) τα εργαστήρια θεωρητικής κατάρτισης, διάρκειας δύο ημερών (17-18 Σεπτεμβρίου), στα οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι εισηγητές από τις Η.Π.Α., την Ιταλία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Δανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα και β) τα εργαστήρια πρακτικής προσέγγισης "hands-on" (19 Σεπτεμβρίου), τα οποία θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη σημαντικών επιστημόνων σε πραγματικές συνθήκες εργαστηρίου, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Embryolab.

Το συνολικό σχεδιασμό και την επιμέλεια του Συμποσίου είχαν η Dr. Martine Nijs, Διευθύντρια του Embryolab Academy και Κλινική Εμβρυολόγος, η κα. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, Διευθύντρια του Embryolab και Κλινική Εμβρυολόγος και ο Dr. Νίκος Χριστοφορίδης, Κλινικός Διευθυντής του Embryolab και Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

H εκδήλωση αυτή αφενός θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για να προβληθούν σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της γονιμότητας ανοίγοντας παράλληλα διαύλους εξωστρέφειας με την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Για την αναλυτική περιγραφή της θεματολογίας και του προγράμματος του Συμποσίου, όπως και για λεπτομέρειες για τη συμμετοχή, παρακαλούμε να επισκεφτείτε το www.embryolab-academy.org.

BEST OF NETWORK

Άρση μέτρων: Η Ελλάδα… ανοίγει! Το χρονοδιάγραμμα για πολιτισμό, αθλητισμό, τουρισμό, αγορά

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι παπαγάλοι της Αθήνας - Πώς το κέντρο της πρωτεύουσας γέμισε εξωτικά πουλιά

Στρατός Ξηράς: Από μάσκες μέχρι… οπλικά συστήματα – Λύσεις για όλα στα στρατιωτικά εργοστάσια

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με 1 ευρώ μπορείς να αγοράσεις ένα σισιλιάνικο σπίτι με θέα την Αίτνα

Netflix: Είναι η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας; - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Survivor Spoiler: Αναστάτωση – «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση;

Defender Europe 2021: Αμερικανική «φόλα» στον Ερντογάν - Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Aυστραλία: Νύφη βοηθά μοσχαράκι να γεννηθεί στη διάρκεια του γάμου της

Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Newsbomb.gr: Ανεπανόρθωτο το πλήγμα στους ηθοποιούς από την πανδημία

Ξύλο σε εστιατόριο για τον λογαριασμό: Σερβιτόρος «ξάπλωσε» πελάτη (vid)

Τα 10+1 πιο «ακριβά» διαζύγια: Από τον Μπιλ Γκέιτς στον Μάικλ Τζόρνταν

Η Καίτη Γαρμπή «δίκασε» όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης: «Υπάρχουν άρρωστα μυαλά» (pic)