ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές 2015: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Εκλογές 2015: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, όπου περισσότεροι 6.700.000 πολίτες μας εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης και για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη 2015.

Με το ίδιο πάθος και ζήλο, οι ρεπόρτερ και η συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν με ταχύτητα όλα όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

Την Κυριακή, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει τα exit polls των δημοσκοπικών εταιρειών και αμέσως μετά θα σας μεταφέρουμε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης και όλο το πολιτικό παρασκήνιο.

Επίσης, μια πρωτοποριακή εφαρμογή θα μεταδίδει από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (21/09/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την αποκαλυπτικότητα και την μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις εθνικές εκλογές 2015.