ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: Οι νικήτριες του αντιγηραντικού set της Panthenol!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στις Anna Platidou, Papav Christina και Κατερίνα Κουρεβέλλη, που συμμετείχαν στην κλήρωση της σελίδας του Onmed στο Facebook και κερδίζουν από 1 set με αντιρυτιδική κρέμα και αντιρυτιδικό ορό Panthenol Extra, από τη Medi Sei.

2 Χρόνια Onmed.gr: Οι νικήτριες του αντιγηραντικού set της Panthenol!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς που ακολουθούν!

Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum/Αντιρυτιδικός ορός

Αντιρυτιδικός και αντιγηραντικός ορός Panthenol Extra με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια. Ενεργοποιεί τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ρυτίδων.

Δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου, ματιών και λαιμού. Ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος. Λ.Τ. 19,90€

antirytidikos oros 2

Panthenol EXTRA Face & Eye Cream

Η Panthenol EXTRA Face & Eye Cream είναι αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση, καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία που χάνει το δέρμα μας μεγαλώνοντας.

Βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας, την πρόληψη των ρυτίδων, και τη σύνθεση κολλαγόνου. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων ρυτίδων. Λ.Τ 13€

panth

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εδώ

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ