ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια των 2 Συνεδριών Συμβουλευτικής από τη Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια

Το ONMED.GR συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας που το ανέδειξαν στο πρώτο site Υγείας στην Ελλάδα. Για να ευχαριστήσει όλους εσάς που το επιλέγετε για την καθημερινή σας ενημέρωση, σας προσφέρει καθημερινά και για όλο τον Οκτώβριο δώρα μεγάλης αξίας.

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια των 2 Συνεδριών Συμβουλευτικής από τη Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Onmed στο Facebook για να διεκδικήσετε 2 Συνεδρίες Συμβουλευτικής από τη Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια.





Η Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο του Keele της Μεγάλης Βρετανίας και έλαβε τον διδακτορικό της τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία.

11725b 7a2b07ceffbd4405be5c9b79511f370f.png srz p 322 405 75 22 0.50 1.20 0.00 png srz

Μεταξύ άλλων, έχει εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή Θεραπεία και την Θεραπεία Ζεύγους στην Μεγ. Βρετανία από την Dr. Penny Edwards (Oasis Center), στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγο Gerard Egan, στην Εκλεκτική Ψυχοθεραπεία με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Keele, Tony Bolger, και στην Ψυχοθεραπεία Κρίσεων με τον Dr. Peter Titley από το Hanley Crisis Intervention Center. Επίσης, επί σειρά ετών, έχει εκπαιδευτεί και εποπτευθεί στην Ποιοτική Έρευνα στη Συμβουλευτική από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Abertay της Σκωτίας Dr. John McLeod.

Ίδρυσε το Κέντρο Εκλεκτικής Συμβουλευτικής με στόχο την έρευνα στην Συμβουλευτική, καθώς και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εποπτεία επαγγελματιών της Ψυχικής Υγείας.

Είναι εισηγήτρια και ερευνήτρια σε σειρά Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (DRIVE, PARCMAN, κ.α.), καθώς και ομιλήτρια σε σειρά επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πιστεύοντας ότι η γνώση σε θέματα προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχολογίας θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους, είναι δημιουργός της Μη Κερδοσκοπικής Δράσης LOVESMILES με στόχο της Ενημέρωση, την Παροχή επιστημονικών κατευθύνσεων, την Αυτογνωσία και τη Συναισθηματική Ενδυνάμωση των ανθρώπων.

Στα LifeMeetings και στα LifeClasses, που εισηγείται στο πλαίσιο της LOVESMILES, εστιάζει σε θέματα Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, Διαχείρισης Συγκρούσεων, Διαχείρισης Συντροφικών Κρίσεων, Θετικής Σκέψης, Ανάπτυξης της Αυτοεκτίμησης και Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δημοσιευθεί εκατοντάδες άρθρα της σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά. Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και υπήρξε η ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Ψυχολογίας «Ασκήσεις Ηρεμίας» στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Είναι Ιδρυτικό και Έγκριτο Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και κατέχει την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Συμβουλευτικής.

Είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου για την ανδρική απιστία, «Αγάπη μου απόψε θ' αργήσω» (Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ).

Πληροφορίες:

Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Διονύσου 63, 14563 Κηφισιά, 210-6232244, faedralogotheti@gmail.com

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ