ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: H νικήτρια των 2 θεραπειών με Laser Σύσφιξης από την ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στην "Georgia Parask" η οποία κερδίζει 2 Laser Σύσφιξης, αξίας 246 ευρώ, από το πρότυπο πολυατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης, ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ. Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς που ακολουθούν!

2 Χρόνια Onmed.gr: H νικήτρια των 2 θεραπειών με Laser Σύσφιξης από την ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ

Στην Ορθοβιοτική με την βοήθεια του πιο εξελιγμένου μηχανήματος Λέϊζερ, το σφιχτό δέρμα, σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμούμε, δεν αποτελεί πλέον ανάμνηση από την νεανική μας ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στα μάτια, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στα μπράτσα. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένες περιοχές ακόμα και με πολύωρη και επίμονη γυμναστική είναι δύσκολες να συσφιχτούν, πολύ περισσότερο δε αν υπάρχουν περιττά κιλά ή μια προχωρημένη ηλικία.

Πώς λειτουργεί το PalomarSkinTightening;

Η κεφαλή του μηχανήματος μεταφέρει υπέρυθρο φως βαθιά μέσα στο δέρμα ερεθίζοντας την φυσική αντίδραση του οργανισμού για επούλωση. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας νέος ιστός, μειώνοντας την χαλάρωση στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η μέθοδος.

Τι κάνει αυτήν την θεραπεία να διαφέρει από τις άλλες;

Με άλλου τύπου παρόμοια μηχανήματα, πέφτει μόνο μία μεγάλη υπέρυθρη ακτίνα φωτός στο δέρμα. Αντιθέτως με αυτήν την μέθοδο, εφαρμόζεται μια κλασματική προσέγγιση, μεταφέροντας μια δέσμη φωτός από μικρές ακτίνες. Οι ακτίνες αυτές, με την σειρά τους δημιουργούν θερμές εστίες μέσα στο δέρμα και περιβάλλονται από μια ανέγγιχτη περιοχή. Αυτή λοιπόν η ανέγγιχτη περιοχή έχει ιστούς που επιτυγχάνουν μια πιο γρήγορη επούλωση.

Κατά πόσο ασφαλής και επώδυνη είναι αυτή η μέθοδος;

Με το συγκεκριμένο μηχάνημα, η σύσφιξη γίνεται πολύ πιο ασφαλής, έχει εμφανή αποτελέσματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει καθόλου πόνος καθώς η πλάκα της κεφαλής διοχετεύει καθ' όλη την διάρκεια της εφαρμογής της έντονη αίσθηση ψύχους που εμποδίζει την αίσθηση του πόνου ή του καψίματος.

Τι να περιμένω μετά την θεραπεία;

Ακριβώς επειδή με την συγκεκριμένη μέθοδο επηρεάζεται με παλμικό φώς μόνο η περιοχή που επιθυμούμε να συσφίξουμε, η διαδικασία της ανάρρωσης είναι ταχύτερη. Με άλλα λόγια, μετά την θεραπεία συνεχίζουμε κανονικά τις δραστηριότητές μας.

Πόσο διαρκεί η κάθε εφαρμογή και πόσο το σύνολο της θεραπείας;
Η κάθε εφαρμογή δεν ξεπερνά συνήθως τα 20 λεπτά. Είναι απαραίτητο να γίνουν 4 εφαρμογές για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό διάστημα 4-6 εβδομάδων ανάμεσα στην κάθε εφαρμογή. Στο μεσοδιάστημα αυτό ο οργανισμός μας θα παράγει τους νέους του ιστούς που θα μας επιφέρουν την σύσφιξη.

Γιατί η μέθοδος αυτής της αναζωογόνησης του δέρματος είναι διαφορετική από τις άλλες;

Γιατί απλά με την μέθοδο αυτή, επιτυγχάνουμε τα μέγιστα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το Lux 1540 με τις κλασματικές μικροδέσμες φωτός που διαχέει, εισχωρεί βαθιά στο δέρμα και στο χώριον επιφέροντας ουσιαστικά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Η κλασματική και αναίμακτη προσέγγισή του συντομεύει τον χρόνο της θεραπείας αλλά και της αποθεραπείας χωρίς να αφήνει κοκκινίλες.

Πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος;

ToPalomarLux κλασματικό και αναίμακτο λέϊζερ διοχετεύει εστιασμένες μικροδέσμες φωτός, δημιουργώντας αιμοπηχτικές στήλες μέσα στο δέρμα. Αυτές οι στήλες ενθαρρύνουν μια φυσική διαδικασία ανάρρωσης, φτιάχνοντας νέους υγιείς ιστούς επιφέροντας ξανά την νεανικότητα στο δέρμα μας.

Ποιες περιοχές του δέρματος είναι εφαρμόσιμες;

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις περιοχές του σώματός μας, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του στήθους αλλά και στα χέρια και μπράτσα.

Γιατί να επιλέξω το σύστημα Palomar;

Ορισμένα μηχανήματα όπως το CO2 εφαρμόζουν τραυματικές μεθόδους οι οποίες αφαιρούν την επιδερμίδα και μέρος από το χώριον και ενώ αποφέρουν αποτελέσματα, τα μειονεκτήματά τους είναι κατά πρώτον, οι κοκκινίλες που αφήνουν στο δέρμα και κατά δεύτερον, το δέρμα γίνεται πιο ευερέθιστο και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης για πολλές εβδομάδες μετά την θεραπεία.

Με το σύστημα PalomarLux δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

Επομένως, επιστρέφει κανείς αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες του ανώδυνα και κυρίως ακίνδυνα. Επιπλέον, οι θεραπείες είναι ολιγόλεπτες και δεν απαιτούν παρατεταμένα ραντεβού. Τέλος ανάλογα με το πώς αντιδρά o κάθε οργανισμός, πολλοί άνθρωποι βλέπουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής.

Ποιες άλλες θεραπείες παρέχονται με αυτά τα μηχανήματα;

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των μηχανημάτων είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν μαζί και να καταπολεμήσουν άλλα εμφανισιακά προβλήματα του προσώπου ή του σώματός μας. Παράλληλα το Palomar στοχεύει στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και τα δύο μηχανήματα επιφέρουμε θεαματικά αποτελέσματα στις προβληματικές περιοχές του σώματος και του προσώπου μας.

Με άλλα λόγια, επιφανειακές βλάβες όπως ουλές από ακμή, ραγάδες μετά από εγκυμοσύνη ή απότομη αυξομείωση βάρους, μετατραυματικές ή ακόμα και μετεγχειρητικές ουλές ύστερα από 4 περίπου συνεδρίες εξαφανίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το orthobiotiki.com ή καλέστε στο 210 32 30000.

LOGO header short

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ