ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια του set αντιγήρανσης YOUTH LAB, αξίας 100 ευρώ, προσφορά της εταιρείας DERMACON

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στην Έλλη Σπανού η οποία κερδίζει 1 σετ Youth Lab (restoring serum, wrinkle erasure cream, wrinkle erasure cream eyes), αξίας 100 ευρώ, προσφορά της εταιρείας DERMACON. Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς που ακολουθούν!

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια του set αντιγήρανσης YOUTH LAB, αξίας 100 ευρώ, προσφορά της εταιρείας DERMACON

Η ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης και εντατικής αναδόμησης από τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB.
περιλαμβάνει:

Restoring Serum RGB

Restoring Serum: Καινοτόμος αντιγηραντικός ορός με 3 πατενταρισμένα συμπλέγματα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την ενυδατική/αντηλιακή για αναδόμηση, σύσφιξη και λάμψη. Προσφέρει όμοιο αποτέλεσμα με μιας ένεσης κολλαγόνου σε μόλις 15 ημέρες!

WRINKLES ERASURE CREAM

Wrinkle Erasure Cream: μια ισχυρή αντιρυτιδική και ενυδατική κρέμα με άμεσο "lift" αποτέλεσμα, χάρη στο δραστικό Πεπτίδιο Ελαφίνης που περιέχει!

WRINKLES ERASURE CREAM FOR EYES

Wrinkle Erasure Cream for eyes: εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, γιατί βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, λειαίνει τυχόν υπάρχουσες ρυτίδες και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων, καθώς αναδομεί το φυσικό φραγμό προστασίας του δέρματος.

Τα νέα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας και χαρίζουν ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και οι προηγμένες φόρμουλές τους αποτελούνται από φυσικά και βιο-τεχνολογικά ενεργά συστατικά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν parabens και γλουτένη, έχουν υφές που απορροφώνται εύκολα, με απαλό ευχάριστο άρωμα!

Aginng erasure youth lab

Συστήνονται από δερματολόγους, βρίσκονται σε φαρμακεία, επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στο www.youthlab.com

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ