ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοίρασαν χαρά, αγάπη, «Ελπίδα» και «Φλόγα»

Η κοινωνική προσφορά και ο πρωταθλητισμός εντός κι εκτός παρκέ είναι οι αρχές που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μοίρασαν χαρά, αγάπη, «Ελπίδα» και «Φλόγα»

Έτσι και φέτος, για ακόμα μία χρονιά, βρέθηκε κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες τούτες μέρες που διανύουμε. Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού (απουσίαζε μόνο ο εμπύρετος Σάσα Τζόρτζεβιτς) και εκπρόσωποι του μεγάλου της χορηγού, Stoiximan.gr επισκέφτηκαν κατά σειρά το μεσημέρι της Δευτέρας (21/12) την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Image2

Η αρχή έγινε από το ίδρυμα «Ελπίδα» με τους «πράσινους» να μοιράζουν δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα την αγάπη και το χαμόγελο των μικρών τους φίλων.

Image3

Ο Τζέις Γκιστ δήλωσε μετά την επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»: «Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία αυτές τις ημέρες να βρίσκεσαι δίπλα σε παιδιά και να τα υποστηρίζεις. Προσπαθείς πάντα να είσαι παρών και να υποστηρίζεις τέτοιες ενέργειες. Να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Είναι ένα εξαιρετικό ίδρυμα το οποίο προσφέρει στα παιδιά. Εμείς, από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτά παιδιά. Βέβαια, καλό θα είναι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες ενέργειες. Όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα δεδομένου και του πνεύματος των γιορτών. Το ιδανικό θα είναι να γίνεται πιο συχνά. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν και σε διαφορετικές περιόδους του χρόνου».

Image5

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης σημείωσε: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που σου δημιουργεί το γεγονός ότι μπορείς να βοηθήσεις παιδιά με οποιοδήποτε τρόπο. Καλό θα είναι τέτοιες ενέργειες να μην γίνονται μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και σε διαφορετικές εποχές του χρόνου. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή αυτής της ενέργειας. Στην ομάδα του Παναθηναϊκού πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να γίνονται τέτοιες ενέργειες. Θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς να είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους και να έχουν υγεία. Εμείς, από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Image7

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, δήλωσε από μέρους του: «Είναι ευλογία να προσφέρεις χαμόγελο σε αυτά τας παιδιά. Τώρα είναι και μια εποχή που δίνεις κάτι περισσότερο λόγω Χριστουγέννων. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ».

Image8

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, τόνισε: «Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο νοσοκομείο και τα παιδιά μοιράζοντας δώρα και χαρά. Τα παιδιά ανυπομονούν κάθε χρόνο να δουν τους αθλητές της ομάδας. Αυτές οι επισκέψεις δίνουν δύναμη τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά. Ξέρετε, η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών επηρεάζει και την υγεία τους, οπότε αυτές οι επισκέψεις αποτελούν για εκείνα τονωτική ένεση. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

Image9

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, είπε: «Η παρουσία μας εδώ σήμερα στο ‘Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα’ μαζί με τους παίκτες και τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μας φέρνει πιο κοντά στις δεσμεύσεις της κοινωνικής ευθύνης που έχουμε από κοινού αναλάβει και αποτυπώνει ένα μέρος του οράματός μας στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τη συνεισφορά και ενίσχυση κοινωνικών δομών με προτεραιότητα την οικογένεια και το παιδί. Όμως, κάτι πιο αξιοθαύμαστο επιχειρείται να επιτευχθεί με τη σημερινή μας επίσκεψη εδώ. Σκοπός και μέλημά μας είναι να προσφέρουμε σε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά άπλετη χαρά, χαμόγελα, αισιοδοξία, όνειρα, ό,τι αξίζει δηλαδή κάθε παιδί να έχει, όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο. Η στάση αυτών των παιδιών μπρος στο δικό τους αγώνα για ζωή είναι ένα ειλικρινές παράδειγμα για να αντιληφθούμε πως οι δυσκολίες δεν είναι ποτέ απροσπέλαστες, ποτέ αξεπέραστες, όταν δίπλα σου στέκεται η οικογένεια και άνθρωποι που φροντίζουν να σου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να επιμένεις. Ευχόμαστε σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, σε όλους όσους συντηρούν καθημερινά το χαμόγελο και την ελπίδα τους, να μην χάσουν ποτέ την προσμονή και την ανυπομονησία τους για ένα αύριο γεμάτο υγεία και δύναμη. Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Image10

Ακολούθως, ο διευθυντής του PAOSHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος και ο Νίκος Παππάς επισκέφτηκαν το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» δωρίζοντας στα παιδιά ένα συλλεκτικό Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition BUNDLE NBA 2K16 SE!

Image11

Διαβάστε επίσης:

Πολλά χαμόγελα στο PAOSHOP