ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Βόμβα, είμαι τρομοκράτης», φώναζε 17χρονος Ιρλανδός στο αεροδρόμιο (vid)

Αναστάτωση προκάλεσε ένας 17χρονος Ιρλανδός στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ καθώς περιφερόταν στους διαδρόμους φωνάζοντας «Βόμβα, βόμβα» και «Είμαι τρομοκράτης».

«Βόμβα, είμαι τρομοκράτης», φώναζε 17χρονος Ιρλανδός στο αεροδρόμιο (vid)

Ο Λούις Νίκελ και ο αδερφός του Τέρι επρόκειτο να ταξιδέψουν από το Μπέλφαστ στο Λιντς, με τον δεύτερο να τραβά βίντεο καθώς ο Λούις ξεστόμιζε τις «ανάρμοστες» εκφράσεις.

Ωστόσο, η ιστορία που κρύβεται πίσω από το βίντεο δεν είναι αυτή που πιστεύει κανείς με την πρώτη ματιά...

{youtube}srrAV-V1bOU{/youtube}

Ο Λούις πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ και το βίντεο αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας που έχει ξεκινήσει με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τη διαταραχή.

Η περίπτωση του Λούις είναι αρκετά σοβαρή, καθώς αδυνατεί πλήρως να ελέγξει τα άσχημα λόγια που ξεστομίζει. Για το λόγο αυτό, προσπαθεί να μένει μακριά από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας.

Πριν βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή στο αεροδρόμιο, ο Τέρι ενημέρωσε το προσωπικό ασφαλείας για τη διαταραχή του Λούις.

Οι περισσότεροι επιβάτες που παρακολούθησαν τη σκηνή αντιλήφθηκαν ότι ο Λούις πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ, όμως όταν φώναζε ξανά και ξανά «Βόμβα, βόμβα» παρατήρησε μια γυναίκα να τον κοιτά έντρομη.

Και άλλοι παρευρισκόμενοι αναστατώθηκαν βέβαια, ιδιαίτερα όταν άκουσαν τον Λούις να φωνάζει ότι είναι τρομοκράτης, ωστόσο το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου είχε τον έλεγχο της κατάστασης.

Το σύνδρομο Τουρέτ είναι μια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ακούσιες κινήσεις και παραγωγή ήχων ή λόγου (τικ), με τους πάσχοντες συχνά να κάνουν απρεπείς κινήσεις ή να ξεστομίζουν βρισιές και χυδαιολογίες.

Ο Λούις δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν του αρέσει να προσβάλει όσους βρίσκονται γύρω του και γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά που λέει είναι άσχημα. Τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί αποτελούν λοιπόν μια προσπάθεια να τον καταλάβει ο κόσμος και να μην τον παρεξηγεί.

Πηγή: Mail Online

Περισσότερα βίντεο:

Κίνα: Το αγόρι που μετατρέπεται σε... αρκουδάκι! (pics&vid)
Η εφαρμογή που «αποκωδικοποιεί» το κλάμα του μωρού! (βίντεο)
Ο σκύλος που μύρισε τον καρκίνο! (βίντεο)