ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MAVALA STOP: Ένα αποτελεσματικό αποτρεπτικό ονυχοφαγίας για ενήλικες και παιδιά

Η ονυχοφαγία αποτελεί μια συνήθεια που συχνά ξεκινάει από την παιδική ηλικία αλλά συνεχίζει τόσο στην εφηβεία όσο και στην ενήλικη ζωή.

MAVALA STOP: Ένα αποτελεσματικό αποτρεπτικό ονυχοφαγίας για ενήλικες και παιδιά

Μελέτες λένε ότι το 60% των παιδιών και το 45% των εφήβων τρώνε τα νύχια τους ενώ υπολογίζεται ότι η ονυχοφαγία είναι ένα πρόβλημα που αφορά το 35% του συνολικού πληθυσμού συνυπολογίζοντας και τα παιδιά που πιπιλούν το δάκτυλό τους.

Πρόκειται για μια ασυνείδητη κίνηση που δε γίνεται αντιληπτή από τους ανθρώπους που το κάνουν ενώ το πρόβλημα μπορεί να ποικίλει από περιστασιακή συνήθεια σε περιόδους έντονου άγχους έως και να αποτελεί συστηματικό πρόβλημα με παράπλευρες επιπτώσεις στην υγεία όπως δυσμορφίες δακτύλων, αδύναμα νύχια, ορθοδοντικά προβλήματα.

Το MAVALA STOP έχει τη σύνθεση ενός διάφανου βερνικιού νυχιών με ιδιαίτερα πικρή γεύση και εφαρμόζεται απ’ ευθείας στα νύχια ή και επάνω από βερνίκι νυχιών. Λόγω της χαρακτηριστικής του γεύσης δρα ως υπενθύμιση και αποτρέπει την μηχανική κίνηση τοποθέτησης των δακτύλων στο στόμα καθώς επίσης και του αντίχειρα στα μικρά παιδιά.

H MAVALA Switzerland έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα 33 ημερών με βάση το MAVALA STOP και άλλα συμπληρωματικά προϊόντα ώστε η προσπάθειά σας για διακοπή της ονυχοφαγίας να στεφθεί με επιτυχία! Το MAVALASTOP προτείνεται για χρήση σε παιδιά άνω των τριών ετών καθώς οι μικρότερες ηλικίες δεν έχουν πλήρως ανεπτυγμένο το αισθητήριο της γεύσης, με αποτέλεσμα τη μειωμένη δραστικότητα του προϊόντος.

Αντιπρόσωποι Ελλάδας: ΜΑΡΚΑΛ ΕΠΕ – Τ: 210-6468836 – Facebook: @MavalaGR