ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ινστ. Δημ. Υγείας Αμερ. Κολλεγίου: Διάλεξη για την πρόληψη του οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου

Συνεχίζεται με επιτυχία ο 1ος Κύκλος Διαλέξων σε θέματα Δημόσιας Υγείας, που διοργανώνει, υπό την διεύθυνση του καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Η δεύτερη διάλεξη αφορά την «Πρόληψη Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου» που σκοτώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Ινστ. Δημ. Υγείας Αμερ. Κολλεγίου: Διάλεξη για την πρόληψη του οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου

Το θέμα θα αναπτύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας , διαπρεπής καρδιολόγος κ. Στέφανος Φούσας, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 το βράδυ.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου στην Πλάκα.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος, έχει προγραμματίσει σειρά επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπιτου 17 Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Κατάθλιψη και υπέρταση «ένοχες» για έμφραγμα μυοκαρδίου

Στηθάγχη ή έμφραγμα; Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για να τα ξεχωρίσετε