ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας κατά του Τσίπρα

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο της 4χρονης κόρης του ζήτησε ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης ένα μήνα μετά από τον θάνατό της.

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας κατά του Τσίπρα

Ο κ. Παρασκάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει δείξει καμία απολύτως ευαισθητοποίηση για το θέμα.

«Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασκάκης και αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη. Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει» ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής Μελίνας του είχε υποσχεθεί ότι θα μιλούσε στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της τετράχρονης.

«Πού είναι η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε για τον κ. Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της τετράχρονης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα του με την παρουσία μου, «όταν έρθει η στιγμή», ενώ σημείωσε με νόημα: «Ένας μεγάλος Έλληνας, ο Καραϊσκάκης είχε πει: “πότε είμαι άγγελος, πότε είμαι διάολος”. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι άγγελος...».

Πηγή: newsbomb