ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mediterranean College: Ομιλία με θέμα «Η χρήση του ηλεκτρικού ερεθισμού με την εφαρμογή του Compex στη λειτουργική αποκατάσταση ασθενών»

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week, η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College διοργάνωσε Ομιλία με θέμα «Η χρήση του ηλεκτρικού ερεθισμού με την εφαρμογή του Compex στη λειτουργική αποκατάσταση ασθενών». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αιθ. physiolab του Mediterranean College και εισηγητής ήταν ο κ. Αναγνώστου, Trainer, εκπρόσωπος της εταιρείας Compex.

Mediterranean College: Ομιλία με θέμα «Η χρήση του ηλεκτρικού ερεθισμού με την εφαρμογή του Compex στη λειτουργική αποκατάσταση ασθενών»

Κατά διάρκεια της Ομιλίας, οι φοιτητές του προγράμματος Φυσικοθεραπείας του Κολλεγίου παρακολούθησαν την περιγραφή της τεχνικής Compex και κατά πόσο αυτή η μορφή ηλεκτροθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στη λειτουργική αποκατάσταση ασθενών.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με πρακτική εφαρμογή της τεχνικής σε σπουδαστές, ενώ συζητήθηκαν οι ενδείξεις, οι αντενδείξεις και οι λεπτομέρειες που καθιστούν την τεχνική πιο αποτελεσματική.O κ. Αναγνώστου έλυσε όλες τις απορίες των φοιτητών δίνοντάς τους την ευκαιρία να εφαρμόσουν και οι ίδιοι τη συσκευή.

8th Employabilty Week Σεμινάριο Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας1
8th Employabilty Week Σεμινάριο Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας3

Οι εκδηλώσεις του Employability Week έχουν ως στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Φυσικοθεραπείας.

8th Employabilty Week Σεμινάριο Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας5

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως οι: Hotel Brain, Astir Palace, ISON Psychometrica, Excellentia, ΕΛΤΡΑΚ-CAT, Skywalker, Αιγινήτειο Νοσοκομείο κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 8ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας θα βρείτε εδώ.