ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο Δήμο Καλλονής θα βρεθεί από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου η Ομάδα Εθελοντών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο πλαίσιο της Εκστρατείας Προληπτικής Ιατρικής με τον διακριτικό τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ».

Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στη Λέσβο από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η ομάδα αποτελείται από συνολικά 28 μέλη, Γιατρούς όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και Nοσηλευτές, οι οποίοι θα προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, εμβολιασμούς στα παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση σε ενήλικες και παιδικό πληθυσμό των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας, Σκουτάρου, Στύψης, Μήθυμνας, Σκαλοχωρίου, Φίλιας.

Η Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ» απευθύνεται κυρίως στους άνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνους και φυσικά στους πρόσφυγες, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα οι παροχές της Οργάνωσης είναι ΔΩΡΕΑΝ και αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες .

Παράλληλα, οι Ψυχολόγοι της ομάδας θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι, ενώ οι Υπεύθυνοι Ψυχαγωγίας θα προσφέρουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αρωγή και Στήριξη του Υπουργείου Υγείας και την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ