ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για τη DPG Digital Media!

Νέο Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για τη DPG Digital Media - Σημείωσε το μεγαλύτερο ως σήμερα καταγεγραμμένο monthly audience reach στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Ρεκόρ Επισκεψιμότητας για τη DPG Digital Media!

Επίδοση-ρεκόρ σημείωσε το δίκτυο της DPG Digital Media τον μήνα Φεβρουάριο, καθώς οι unique users που επισκέφθηκαν τα brands της έφθασαν τους 11.438.522, όπως αποτυπώνεται στις επίσημες πιστοποιημένες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΑΤ INTERNET/ OJD / ΕΝΕΔ).

Η συγκεκριμένη μηνιαία επισκεψιμότητα αποτελεί το υψηλότερο καταγεγραμμένο audience reach στο ελληνικό Διαδίκτυο από την έναρξη της ενιαίας πιστοποιημένης μέτρησης της ΕΝΕΔ το 2013.

Capture audience reach 1

"Το νέο αυτό μοναδικό ρεκόρ ακολουθεί μια χρονιά πολλαπλών εξαιρετικών επιδόσεων και επισφραγίζει την ηγετική θέση της DPG Digital Media, η οποία μέσω των ξεχωριστών brands που διαχειρίζεται εμπορικά, όπως ενδεικτικά τα: Newsbomb.gr, CNN Greece, Queen.gr, GossipTV.gr και Mothersblog.gr, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο προς τους αναγνώστες της και πρωτοποριακές διαφημιστικές υπηρεσίες προς την αγορά" δήλωσε η Τίνα Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media.

H DPG Digital Media (www.dpgmedia.gr), μέλος του DPG GROUP OF COMPANIES, αποτελεί το πληρέστερο δίκτυο digital media της ελληνικής αγοράς. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων sites, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, αλλά και τις συνέργειες με τις εταιρίες του Ομίλου στους τομείς του Web Development, του Integrated και του Mobile Marketing, παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και της επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Άννα – Μαρία Μπερίτση, Διευθύντρια Marketing & Eπικοινωνίας, e-mail a.beritsi@dpg.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ