ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H NIVEA μας έκανε όλους UV Fighters και μας κάλεσε να κάνουμε τον ήλιο φίλο μας!

Ο ήλιος μας φτιάχνει την διάθεση, μαυρίζει την επιδερμίδα μας, φωτίζει τις μέρες μας και την ψυχή μας.

H NIVEA μας έκανε όλους UV Fighters και μας κάλεσε να κάνουμε τον ήλιο φίλο μας!

Είναι όμως και μεγάλος εχθρός της υγείας μας. Η UV ακτινοβολία έχει βλαβερές συνέπειες στην επιδερμίδα μας και η προστασία δεν είναι απλώς απαραίτητη, είναι υψίστης σημασίας.

Με όλα αυτά στο μυαλό, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, η NIVEA μας κάλεσε στη Μαρίνα Φλοίσβου με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε τον ήλιο φίλο, έλα να νικήσουμε τη UV». Εκεί, το NIVEA Sun ανέδειξε τη σημασία της αντηλιακής προστασίας κατά την έκθεση στον ήλιο και μας έκανε όλους UV Fighters!

36 COLOR

Ήταν μια πρωτότυπη, διαδραστική ενέργεια που μας έδωσε ένα δυνατό μάθημα και επεφύλασσε εκπλήξεις. Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο σημείο, μπόρεσαν να φωτογραφηθούν με τη χρήση UV κάμερας, η οποία δείχνει «πώς μας βλέπει ο ήλιος», δηλαδή πώς φαινόμαστε στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει τη φθορά που ενδεχομένως έχει προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας. Μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, το NIVEA SUN ανέδειξε την ανάγκη της αντηλιακής προστασίας, ενώ μέσα από τον πρωτότυπο αυτό τρόπο κατάφερε να «αφυπνίσει» περισσότερους από 3.000 καταναλωτές για τους κινδύνους που κρύβει η έκθεση στον ήλιο και να τους καλέσει να γίνουν UV Fighters!

28 COLOR

Οπλισμένοι με το αντηλιακό μας λοιπόν, προστατευόμαστε από τη UV ακτινοβολία και κάνουμε τον ήλιο φίλο μας. Βλέπεις, μόνο το αντηλιακό μπορεί να μας προστατεύσει αποτελεσματικά, όσο εμείς χαιρόμαστε την ζεστασιά του ήλιου. Μία κίνηση που κανείς δεν πρέπει να παραλείπει ποτέ, όχι μόνο στην παραλία αλλά και στις καθημερινές δραστηριότητες. Το ότι δεν θα φορέσεις σήμερα μαγιό δεν σημαίνει πως τα χέρια σου με το κοντομάνικο ή τα πόδια σου με μια φούστα δεν βρίσκονται εκτεθειμένα στη βλαβερή ακτινοβολία. Ο ήλιος λάμπει από πάνω μας παντού, στην πόλη και στην παραλία, συνεπώς το αντηλιακό είναι μια καθημερινή κίνηση φροντίδας προς τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το NIVEA Sun, μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αντηλιακής προστασίας που διαθέτει, φροντίζει και προστατεύει υπεύθυνα όλη την οικογένεια καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις και στην γκάμα του θα βρεις το ιδανικό για εσένα. Λοιπόν; Ακόμα να πάρεις το δικό σου NIVEA Sun και να γίνεις UV Fighter;

8 COLOR
38 COLOR