ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το Sea Band ταξιδεύεις χωρίς ναυτίες, ζαλάδες και ιλίγγους!

Το καλοκαίρι έφτασε, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κλείστηκαν, η βαλίτσα ετοιμάστηκε. Τα νησιά μάς περιμένουν! Τελευταία προσθήκη: το Sea Band. Όποιος δεν υποφέρει από ναυτίες στο πλοίο δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχει μέσα στη βαλίτσα μας.

Με το Sea Band ταξιδεύεις χωρίς ναυτίες, ζαλάδες και ιλίγγους!

Επιβιβάζεσαι όλο χαρά και έπειτα από λίγο όλα αρχίζουν να γυρίζουν και να... χορεύουν. Τα περικάρπια Sea Band είναι η φυσική επιλογή για την ανακούφιση της ναυτίας κάθε αιτιολογίας, χωρίς φάρμακα. Είναι ο αχώριστος φίλος για όλο το καλοκαίρι, σε όλα τα ταξίδια, με το αυτοκίνητο, το πλοίο, το αεροπλάνο, που μας ανακουφίζει από τις ναυτίες, τις ζαλάδες και τους ιλίγγους.

SEA BAND GREY 01

Ειδικότερα, τα Sea Band είναι δύο περικάρπια πιεσοθεραπείας, ένα για το κάθε χέρι, αποτελεί μια άμεση και διαρκή λύση κατά της ναυτίας, μας ανακουφίζει αμέσως από τα δυσάρεστα συμπτώματα και είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση του. Απλώς φοράμε τα περικάρπια στους καρπούς και άμεσα συνειδητοποιούμε πως χωρίς φάρμακα ή παρενέργειες το ενοχλητικό αίσθημα της ναυτίας απλώς... εξαφανίζεται! Κι αυτό γιατί τα Sea Band ασκούν μια συνεχόμενη πίεση σε συγκεκριμένο σημείο, επάνω στον πήχη, και κοντά στον καρπό του χεριού, που σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική έχει θεαματικά αποτελέσματα! Πρόκειται για το σημείο που ονομάζεται Nei-Kuan, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την άκρη του δείκτη, μεταξύ των δύο κεντρικών τενόντων.

Το σημαντικότερο: Τα περικάρπια Sea Band μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένως ή να φοριούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται. Πλένονται στο χέρι με σαπούνι ή με ένα ήπιο καθαριστικό.

SAM 4128

Αξίζει να σημειωθεί πως το Sea Band είναι απόλυτα ασφαλές και προτείνεται και για τα παιδιά αλλά και για μέλλουσες μαμάδες που υποφέρουν από πρωινές ναυτίες. Επίσης ενδείκνυνται και σε μετεγχειρητικές καταστάσεις ή ακόμα και σε περιπτώσεις χημειοθεραπείας. Επειδή συνοδεύεται από πλήθος κλινικών μελετών, οι απομιμήσεις που κυκλοφορούν στην αγορά πρέπει να αποφεύγονται. Διατίθεται στα φαρμακεία και στο www.healthy-scoop.com στην τιμή των 10,80 ευρώ.

Ακόμη να το δοκιμάσετε;