ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λύση στο μεγάλο όγκο ανοσολογικών εξετάσεων, από την νέα υπομονάδα της Roche

Λύση στο μεγάλο όγκο ανοσολογικών εξετάσεων, από την νέα υπομονάδα της Roche

Τη διαθεσιμότητα της νέας υπομονάδας cobas e 801 συμβάλλοντας στην ανταπόκριση των νοσοκομείων στις απαιτήσεις για αυξημένους διαγνωστικούς ελέγχους, ανακοινώνει η Roche.

Ειδικότερα, η Roche ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα και αποκλειστική λύση για μεγάλο όγκο ανοσολογικών εξετάσεων, υπομονάδα cobas e 801, είναι πλέον διαθέσιμη στις χώρες που αποδέχονται τη σήμανση CE1.

Δεδομένης της συνεχούς εξέλιξης των εργαστηρίων προκειμένου να ανταποκριθούν στον αυξανόμενο φόρτο εργασίας σε ένα όλο και πιο απαιτητικό περιβάλλον, η υπομονάδα cobas e 801 έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Λόγω της ευελιξίας που διαθέτει επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση των υφιστάμενων πόρων, όπως ο χώρος, οι υποδομές και το προσωπικό. Η υπομονάδα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει τη μέγιστη ενοποίηση με υψηλή απόδοση, συνεχή λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την ποσότητα των παραγόμενων αποβλήτων, για εξετάσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Όπως αναφέρει ο Roland Diggelmann, CEO της Roche Diagnostics, «Σήμερα τα εργαστήρια χρειάζεται να εκτελούν περισσότερες διαγνωστικές εξετάσεις από ποτέ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι πόροι τους είναι περιορισμένοι. Η υπομονάδα cobas e 801 αποτελεί σημαντικό τμήμα των λύσεων που παρέχει η Roche για τα εργαστήρια που χρησιμοποιούν συνδεδεμένους και αρθρωτούς αναλυτές, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και παρέχοντας τη δυνατότητα βιώσιμης ανάπτυξης για την εκτέλεση εξετάσεων».

Η υπομονάδα cobas e 801 σχεδόν διπλασιάζει την υφιστάμενη ταχύτητα διενέργειας ανοσοχημικών εξετάσεων στο ίδιο χωροταξικό αποτύπωμα. Το σύστημα απαιτεί μικρό όγκο δείγματος, για ένα εκτεταμένο μενού αναλύσεων παραδίδοντας γρήγορα, αξιόπιστα και συνεπή αποτελέσματα. Επωφελούνται τόσο οι ασθενείς όσο και οι επαγγελματίες υγείας, καθώς παρέχονται κατ’ αυτόν τον τρόπο ακριβή και έγκαιρα αποτελέσματα τα οποία είναι απαραίτητα για τη λήψη ορθών θεραπευτικών αποφάσεων.

Σχετικά με την υπομονάδα cobas e 801 και τις ανοσολογικές δοκιμές

Η υπομονάδα cobas e 801 αποτελεί το νεότερο μέλος της σειράς αρθρωτών αναλυτών cobas 8000 modular analyser series. Προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων από 100 ανοσολογικών εξετάσεων για μια ευρεία γκάμα ασθενειών.

Έως και τέσσερις υπομονάδες cobas e 801 μπορούν να τοποθετηθούν στη σειρά, επιτυγχάνοντας ταχύτητα έως και 1.200 εξετάσεις την ώρα και παρέχοντας 192 θέσεις αντιδραστηρίων. Η υπομονάδα cobas e 801 προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς φόρτωσης αντιδραστηρίων και αναλωσίμων κι έχει υψηλό χρόνο αυτόνομης λειτουργίας, ενώ απαιτεί μικρότερη ενασχόληση από τους χειριστές. Ο χρόνος διεκπεραίωσης τόσο για τα δείγματα ρουτίνας όσο και για τα επείγοντα δείγματα είναι ο μικρότερος δυνατός στις αυτοματοποιημένες λύσεις των κεντρικών εργαστηρίων, με 18 λεπτά για τις εξετάσεις ρουτίνας και 9 λεπτά για τις επείγουσες, οι οποίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, καρδιακούς δείκτες.

Οι μικροί όγκοι δείγματος που απαιτούνται για τις αναλύσεις αποδεικνύονται ιδιαίτερα επωφελείς για κρίσιμες περιπτώσεις ασθενών, όπως τα νεογνά και οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν ογκολογικά προβλήματα. Η υπομονάδα cobas e 801 χρησιμοποιεί τη θεμελιωμένη τεχνολογία Elecsys.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη εγκεκριμένη εξέταση από τον FDA για ασθενείς με κυτταρομεγαλοϊό

BEST OF NETWORK

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την άρση των μέτρων - Πάσχα εντός των πυλών, ορόσημο η 14η Μαΐου

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Δουλέμποροι σε ρόλο κατασκόπων στο Αιγαίο; Τι ερευνούν ΕΥΠ και Λιμενικό

Κέιτ Μίντλετον: Μία βασίλισσα «σε αναμονή» - Πώς προετοιμάζεται αθόρυβα για το μελλοντικό της ρόλο

Πάσχα 2021: Τι ώρα θα πούμε το «Χριστός Ανέστη» στην Ανάσταση - Τι θα γίνει με το Άγιο Φως

Τριπλό «χουνέρι» της Ελλάδας στον Ερντογάν: Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο «σουλτάνος»

Θεοδωρικάκος στο Newsbomb.gr: Εθνικά υπεύθυνη η απόφαση Μητσοτάκη για εκλογές στο τέλος της 4ετίας

Καμπανάκι Θωμαΐδη για τα κορονοπάρτι: Αύξησαν το ιικό φορτίο - «Ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί»

European Super League: Ήρθε, απείλησε και γκρεμίστηκε σαν «χάρτινος πύργος»

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν - Ποια ποινή αντιμετωπίζει

Κορονοπάρτι: Κωδικός «καθαρές πλατείες» από την ΕΛΑΣ - Σε επιφυλακή αστυνομικοί, έτοιμοι να επέμβουν

Αυξάνονται οι υποχρεωτικές αργίες μέσα στο χρόνο: Από 5 γίνονται 8

Μόλις είδαμε το μεγαλύτερο κόλπο της «Συμμορίας των 12»