ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φυσική συμμαχία!

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η SUPERFOODS ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το «τριφύλλι» παντοδύναμο!

Φυσική συμμαχία!

Έχοντας ως στόχο να παραμείνει πανίσχυρος σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός ενώνει τις δυνάμεις του με τη SUPERFOODS, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

Δύο πανίσχυρα brands, το καθένα στον τομέα του, γίνονται ένα με στόχο μόνο την κορυφή.

Για την Ευρωλίγκα αυτό αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, καθώς πλέον 10 από τις 16 ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν χορηγό δίπλα στο όνομά τους.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods λοιπόν, με την πανίσχυρη χορηγό εταιρεία, στην οποία συμμετέχει δυναμικά η Οικογένεια Γιαννακόπουλου, να γίνεται το... ταίρι του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η SUPERFOODS, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (PANATHINAIKOS BC SUPERFOODS) για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η SUPERFOODS, στηρίζοντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της ομάδας, γίνεται ένας από τους βασικούς αρωγούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS συμβάλλοντας στην ενίσχυσή της, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια καινοτόμα πλατφόρμα δράσεων που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού και η οποία θα πλαισιωθεί από πλήθος κοινών ενεργειών στο διάστημα της συνεργασίας τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS Π. Τριαντόπουλος δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη SUPERFOODS στην οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η SUPERFOODS ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και πορεύεται στο πλευρό της στη νέα αυτή εποχή που διανύουμε, με σκοπό να αναδείξει τον αθλητισμό ως το ιδεώδες που θα καλλιεργήσει στον σύγχρονο άνθρωπο έννοιες όπως η τόλμη, η υγεία, το πάθος, η ευγενής άμιλλα».

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας SUPERFOODS, Σ. Χασαπογλίδου, αναφερόμενη στη συνεργασία, επεσήμανε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και προνόμιο η δυνατότητα να συνδεθεί το όνομα της SUPERFOODS με την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα της τελευταίας 20ετίας, με διεθνή αναγνώριση και κύρος.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS αποτελεί ομάδα πρότυπο, επάξια εκπρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού και των ιδανικών που αυτός πρεσβεύει. Η SUPERFOODS αποτελεί μια εταιρεία καινοτόμο, που προάγει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει η φύση στο σύγχρονο άνθρωπο. Πρόκειται για μια συνεργασία που φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ενίσχυση και την προβολή του αξιών του Αθλητισμού, σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής».

Για την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS
Για την εταιρεία SUPERFOODS

Αθήνα, 8 Αυγούστου 2016

Η SUPERFOODS αποτελεί την πρώτη Eλληνική εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές σαν κύριο συστατικό των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Οι υπερτροφές -ή αλλιώς superfoods- είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα που φυτρώνουν πάνω στον πλανήτη μας. Έχουν υψηλή διατροφική αξία λόγω υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργών συστατικών και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση της υγείας.

Η SUPERFOODS διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με μοναδικά οφέλη που καλύπτουν πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στόχος της εταιρείας είναι να προασπίσει την υγεία, την ευεξία και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού. www.superfoods.gr