ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε το Sea Band και ξεχάστε ναυτίες, ζαλάδες και ιλίγγους!

Φορέστε δύο πολύ όμορφα περικάρπια φέτος το καλοκαίρι σε όλα σας τα ταξίδια, με το αυτοκίνητο, το πλοίο, το αεροπλάνο και ανακουφιστείτε από τις ναυτίες, τις ζαλάδες και τους ιλίγγους.

Γνωρίστε το Sea Band και ξεχάστε ναυτίες, ζαλάδες και ιλίγγους!

Το Sea Band, δύο περικάρπια πιεσοθεραπείας, ένα για το κάθε χέρι, αποτελεί μια άμεση και διαρκή λύση κατά της ναυτίας, σας ανακουφίζει αμέσως από τα δυσάρεστα συμπτώματα και είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση του.

Απλώς φορέστε τα περικάρπια στους καρπούς και θα δείτε ότι χωρίς φάρμακα ή παρενέργειες το ενοχλητικό αίσθημα της ναυτίας να εξαφανίζεται. Κι αυτό γιατί τα Sea Band, ασκούν μια συνεχόμενη πίεση σε συγκεκριμένο σημείο, επάνω στον πήχη, και κοντά στον καρπό του χεριού, που σύμφωνα με την Κινέζικη ιατρική έχει θεαματικά αποτελέσματα!

Τα Sea Band εκτός από τις ναυτίες των ταξιδιών είναι ευεργετικά για τις πρωινές ναυτίες των εγκύων, που είναι ένα ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο. Επίσης ενδείκνυνται και σε μετεγχειρητικές καταστάσεις ή ακόμα και σε περιπτώσεις χημειοθεραπείας.

8768YIYU

ΤοSea Bandείναι απόλυτα ασφαλές και προτείνεται και για τα παιδιά. Επειδή συνοδεύεται από πλήθος Κλινικών Μελετών, οι απομιμήσεις που κυκλοφορούν στην αγορά πρέπει να αποφεύγονται.

Διατίθεται στα φαρμακεία και στο www.healthy-scoop.com στην τιμή των 10,80 ευρώ.

Κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη, για παιδιά, γυναίκες και άντρες, σε διάφορα χρώματα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ