ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερωτήματα Πατούλη για το πότε έγιναν οι ψεκασμοί κουνουπιών από τις Περιφέρειες

Ερωτήματα αναφορικά με το πότε έγιναν οι ψεκασμοί κουνουπιών από τις Περιφέρειες και κατά πόσο μπορούμε να κοιμόμαστε ήρυχοι, καταθέτει την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, προσθέτοντας, ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υποδεικνύει ότι οι ψεκασμοί, πρέπει να γίνονται την περίοδο Μαρτίου Απριλίου.

Ερωτήματα Πατούλη για το πότε έγιναν οι ψεκασμοί κουνουπιών από τις Περιφέρειες

Αναφέρει αναλυτικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ:

«Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, με ημερήσια πανελλαδική κυκλοφορία 1.200 φύλλα, επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πρόβλημα που οφείλεται στην ανικανότητα της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, σε εσωκομματικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Επειδή για εμάς τα ζητήματα της δημόσιας υγείας δεν έχουν κομματικό χρώμα, θα θέσουμε τρία ξεκάθαρα ερωτήματα στα οποία ζητούμε υπεύθυνες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

- Έγιναν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας;

- Αν έγιναν, πότε ακριβώς έγιναν σε κάθε Περιφέρεια; Γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ υποδεικνύει ότι η κατάλληλη περίοδος , είναι η περίοδος Μαρτίου-Απριλίου και όχι αργότερα. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα των ψεκασμών.

- Όταν ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ.Ρόζενμπεργκ με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό «Κόκκινο» αναφέρει ότι «υπήρξαν δυσκολίες στην ορθή εκτέλεση αυτών των ψεκασμών», τι εννοεί; Πόσο ήσυχοι μπορούμε να κοιμόμαστε;

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει άμεσα να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.

Διαβάστε ακόμη:

Πατούλης: Επίθεση στην ΑΥΓΗ και στην «ανίκανη» ηγεσία του υπ. Υγείας