ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κ. Πατούλης έχει χάσει κάθε φραγμό στις εκφράσεις του - Απάντηση Βαρνάβα στην φράση ορντινάτσα

Ο κ. Πατούλης φαίνεται πως, εκτός από την ψυχραιμία, έχει πλέον χάσει και κάθε φραγμό στις εκφράσεις και τις ενέργειές του, απαντά ο Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Βαρνάβας, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΙΣΑ ο οποίος χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ ορντινάτσα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και συνδικαλιστή - ορντινάτσα. 

 

Ο κ. Πατούλης έχει χάσει κάθε φραγμό στις εκφράσεις του - Απάντηση Βαρνάβα στην φράση ορντινάτσα

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βαρνάβα έχει ως εξής:

«Σε χθεσινή μου δήλωση ανέφερα το αυτονόητο: ο κ. Πατούλης ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα ν΄ ασχολείται με ζητήματα που αφορούν σε άλλους Ιατρικούς Συλλόγους ή να ανακινεί πανελλαδικά ζητήματα. Τον κάλεσα μάλιστα να πάψει να υποκαθιστά τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο κατά τρόπο βάναυσο, προκειμένου να δημιουργεί δική του ατζέντα, ώστε να εμφανίζεται σε ΜΜΕ, προκαλώντας ζητήματα -όπως αυτό της ελονοσίας- για τα οποία τον αποδοκιμάζουν ακόμη και επιφανή στελέχη της αυτοδιοίκησης, όπως ο Πρόεδρος της ΕΝΕ κ. Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Μπακογιάννης και ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσου κ. Τατούλης.

Ο κ. Πατούλης ενοχλήθηκε και απάντησε με έναν οχετό ύβρεων.

Δεν πρόκειται να ανταπαντήσω στις ύβρεις του, διότι ο κ. Πατούλης φαίνεται πως, εκτός από την ψυχραιμία, έχει πλέον χάσει και κάθε φραγμό στις εκφράσεις και τις ενέργειές του».

Δημήτρης Βαρνάβας Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη επίθεση Πατούλη σε Βαρνάβα: Συνδικαλιστής - Ορντινάτσα