ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Προσφορά εξετάσεων για άθληση με ασφάλεια

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στέκεται για ακόμη μία φορά δίπλα στο μαθητή και την οικογένεια, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές, για άθληση με ασφάλεια.

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Προσφορά εξετάσεων για άθληση με ασφάλεια

Αναλυτικά, οι εξετάσεις του Μητέρα έχουν ως εξής:

1. Βασικό πακέτο άθλησης με 80€. Περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση.
2. Πλήρες πακέτο άθλησης με 95€. Περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, Triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση, εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, σίδηρος, φερριτίνη, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) και γενική ούρων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για να κλείσουν τα ραντεβού τους στα τηλέφωνα 210 686 9788 και 210 686 9360.

Και επειδή η ανάπτυξη του παιδιού είναι μια δυναμική και πολυπαραγοντική διαδικασία που απασχολεί και προβληματίζει συχνά τους γονείς, παρέχεται η δυνατότητα εκτίμησης της ανάπτυξης του παιδιού από ενδοκρινολόγο στην προνομιακή τιμή των 80€ καθώς και ελέγχου παχυσαρκίας με 120€ (περιλαμβάνει εξέταση από ενδοκρινολόγο, διαιτολόγο και ψυχολόγο).

Για τις δύο παραπάνω εξετάσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 686 9563 και 210 686 9564.

Τα πακέτα εξετάσεων αφορούν παιδιά ηλικίας έως 16 ετών. Με την επιλογή ενός από τα παραπάνω πακέτα εξετάσεων/ή και εκτιμήσεις, παρέχεται δωρεάν μια εξέταση Σπονδυλικής Στήλης στο εξειδικευμένο κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.