ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hair for Help: Η σημαντική πρωτοβουλία και το Άλμα Ζωής στην Αχαΐα

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ζωής, Ελπίδας & Φωτός “Pink the City 2016”, που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», θα διεξαχθεί παράλληλη ενέργεια από την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», την κίνηση εθελοντικής προσφοράς μαλλιών η οποία υποστηρίζεται από τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord.

Hair for Help: Η σημαντική πρωτοβουλία και το Άλμα Ζωής στην Αχαΐα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του συμβολικού περιπάτου μήκους 1.5 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια, θα κατηφορίσει την Οδό Δημητρίου Γούναρη, θα διανύσει τον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στο Μόλο της Πάτρας.

Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο και απολύτως λειτουργικό χώρο, η έμπειρη Ομάδα της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Πάτρας θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, ώστε να προσφέρετε εύκολα και γρήγορα τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά σας, προκειμένου η συλλογή αυτών να γίνει με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του σκοπού της εκδήλωσης, αλλά και της αναμενόμενης μεγάλης προσφοράς του κοινού, η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 42 45 45).

Η Bergmann Kord, είναι μέλος του Kord Group και ένα από τα πιο Εξειδικευμένα Κέντρα αποκατάστασης της Τριχόπτωσης, παγκοσμίως. Το “HAIR for HELP”, αποτελεί την Αιχμή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, με πολυεπίπεδες δραστηριότητες.

Η Κίνηση, ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία. Τα τελευταία χρόνια, η Πρωτοβουλία μετατρέπεται σε «Κίνηση», αφού συναντά μεγάλη ανταπόκριση από διαφορετικές Κοινωνικές Ομάδες και Χώρους.

DSC 0090