ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΓΕΙΑ: Διαγνωστικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές

ΥΓΕΙΑ: Διαγνωστικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές

Με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού και με το μήνυμα «Όλες για μία και μία για όλες», ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ υπενθυμίζει για ακόμη μία χρονιά τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέροντας διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Ειδικότερα, τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι προσφέρουν: ψηφιακή μαστογραφία στην τιμή των 50€ και υπέρηχο μαστού στην τιμή των 40€.

Τις εξετάσεις μπορούν να αποκτήσουν όλες όσες επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr), ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr) και ΛΗΤΩ (www.leto.gr) καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospitalwww.facebook.com/mitera.hospital και www.facebook.com/ygeianet από σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016.

Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται έως τα τέλη του χρόνου στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι) και ΛΗΤΩ (Αθήνα) και στα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).

Παράλληλα, το ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της ευρύτερης στήριξης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» ανέλαβε να χειρουργήσει δωρεάν στο Κέντρο Μαστού του νοσοκομείου, γυναίκα που διαγνώστηκε με πιθανότητα αρχόμενης κακοήθειας στο μαστό.

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με περίπου 1,3 εκατ. νέες περιπτώσεις ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα 4.500 νέες περιπτώσεις διαγιγνώσκονται ανά έτος και τα 2/3 αυτών σε γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα.

Διαβάστε ακόμη:

Μαστεκτομή: Είναι εφικτή η διατήρηση της θηλής;

 

Προληπτική μαστεκτομή: Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται

Νέα έρευνα: Η διπλή μαστεκτομή δεν αυξάνει πάντα την πιθανότητα επιβίωσης

Μια σκληρή μάζα στο στήθος δεν είναι πάντα καρκίνος – Τι άλλο μπορεί να σημαίνει

BEST OF NETWORK