ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά φορητού καρδιογράφου για το πρόγραμμα «Κατ' Οίκον Νοσηλεία Ογκολογικών Ασθενών»

Φορητό καρδιογράφο για τις ανάγκες του προγράμματος «Κατ' Οίκον Νοσηλεία Ογκολογικών Ασθενών» παρέδωσαν στην 7η υγειονομική περιφέρεια Κρήτης η πρόεδρος του συλλόγου στήριξης Ασθενών από Νεοπλασματική Νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», Αικατερίνη Κουναλάκη και η αντιπρόεδρος, Μαρίνα Τζανάκη.

Δωρεά φορητού καρδιογράφου για το πρόγραμμα «Κατ' Οίκον Νοσηλεία Ογκολογικών Ασθενών»

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μαυρομμάτη και την υποδιοικήτρια, Ελένη Γιακουμάκη, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου μετέφεραν τη θέση της ολομέλειας του ΔΣ, σύμφωνα με την οποία επικροτούν την έναρξη του προγράμματος της «Κατ' οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών», αναγνωρίζουν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της λειτουργίας του και δήλωσαν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν την προσπάθεια.

«Η χορήγηση καρδιογράφου αποτελεί την έμπρακτη απαρχή αυτής της υποστήριξης και υλοποιήθηκε μετά από επιθυμία του κ. Ζωίτου Θεοδώρου, ο οποίος κατέθεσε το χρηματικό ποσό της αγοράς του καρδιογράφου στα γραφεία του συλλόγου», επισημαίνει η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Η κ. Μαυρομμάτη εξήρε το έργο που καταβάλλει ο σύλλογος, ευχαρίστησε για τη δωρεά και επιβεβαίωσε τη διάθεση της 7ης ΥΠΕ να ενδυναμώσει τη συνεργασία με το σύλλογο, προκειμένου να αποκομιστούν τα μέγιστα οφέλη από την οργανωμένη και αποτελεσματική δράση του προς όφελος των ασθενών με νεοπλασματική νόσο.

Η κ. Γιακουμάκη αναφέρθηκε στο οργανωτικό στάδιο που βρίσκεται το πρόγραμμα της «Κατ' Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών» και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.