ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντίδραση Mediterraneo Hospital για τον Πλεύρη: Δεν συνδέεται η εξέλιξη της υγείας του με εμάς

Δεν συνδέεται η σημερινή εξέλιξη της υγείας του κυρίου Αθ. Πλεύρη με την προ 4 εβδομάδων νοσηλεία του στο Mediterraneo Hospital, τονίζει σε χθεσινοβραδυνή της ανακοίνωση, η διοίκηση του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου.

Αντίδραση Mediterraneo Hospital για τον Πλεύρη: Δεν συνδέεται η εξέλιξη της υγείας του με εμάς

Όπως αναφέρεται ειδικότερα στην ανακοίνωση:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου.

Μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας.
Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Μediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξή της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική Κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση δε συνδέεται με τη νοσηλεία του στο Mediterraneo.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ. Πλεύρη , συμπάσχουμε με τους οικείους του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Να σημειώσουμε ότι η πορεία της υγείας του κ. Πλεύρη, εμφανίζει εικόνα σταθερότητας, για δεύτερο 24ωρο στην ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, σύφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Παρότι ο γιατροί είναι φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους, το γεγονός και μόνο ότι η υγεία ενός ασθενούς σε Μονάδα Εντατικής είναι σταθερή, αυτό δημιουργεί ελπίδες ότι θα τα καταφέρει.

Ο 39χρονος Θάνος Πλεύρης, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Αθηνών την Κυριακή το πρωί, με εικόνα σήψης, και μετά από μία απλή επέμβαση αγγειοχειρουργικής στο αριστερό του πόδι.