ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 401 απέκτησε Ιατρείο Ψωρίασης - Εκδήλωση από τον Σύλλογο Επιδέρμια

Ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα ‘Ψωρίαση, Διατροφή και Στρατός’, πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» στο Αμφιθέατρο του 401 Γενικού Νοσοκομείου Στρατού, Λεωφόρος Μεσογείων 138 και Κατεχάκη (σταθμός μετρό Κατεχάκη) την Τετάρτη στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ .

Το 401 απέκτησε Ιατρείο Ψωρίασης - Εκδήλωση από τον Σύλλογο Επιδέρμια

Με αφορμή το νέο ιατρείο ψωρίασης που λειτουργεί στο νοσοκομείο, το κοινό θα ενημερωθεί για την ψωρίαση και τις νεότερες εξελίξεις πάνω στην νόσο καθώς και για την διατροφή από ειδικούς επιστήμονες. Επίσης θα συζητηθεί το θέμα της ψωρίασης σε σχέση με τον στρατό.

Ομιλητές θα είναι ο Κος Μάρκος Παπακωνσταντής , Διευθυντής Δερματολόγος 401 ΓΣΝΑ , η κα Μαρία Χατζηπαύλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSC, Προϊσταμένη Τμήματος Διατροφολογίκου 401 ΓΣΝΑ και η Κα Αγγελική Κολέτα, Νοσηλεύτρια. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», κύριος Ρένος Βαμβακούσης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα τεθούν άμεσα ερωτήματα για τα θέματα που θα συζητηθούν ή που απασχολούν τους ασθενείς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, και η ώρα προσέλευσης είναι στις 6:30 μμ .

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσα από την σελίδα του Επιδέρμια www.epidermia.gr

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Janssen και την συνεργασία του 401 Γενικού Νοσοκομείου Στρατού .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Επιδέρμια στο 231 555 3780.