ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βγήκε από την Εντατική ο Θάνος Πλεύρης - Νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο

Πολύ καλά είναι τα νέα από το μέτωπο της υγείας του δικηγόρου και πρώην βουλευτή Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εξήλθε την Δευτέρα, από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών πάντα.

Βγήκε από την Εντατική ο Θάνος Πλεύρης - Νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο

Οι θεράποντες ιατροί του, έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του βαίνει βελτιούμενη και έκριναν πως μπορεί να νοσηλευτεί πλέον σε κανονικό θάλαμο. Φαίνεται ότι το νεαρό της ηλικίας και ο γερός οργανισμός του κ. Πλεύρη, βοήθησαν σημαντικά στο να περάσει την κρίσιμη κατάσταση της Εντατικής.

Να θυμίσουμε, ότι ο 39χρονος κ. Πλεύρης, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Αθηνών την περασμένη Κυριακή με σηψαιμία, μετά από μία απλή επέμβαση αγγειοχειρουργικής που είχε πραγματοποιήσει στο Mediterraneo Hospital.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του δικηγόρου βρέθηκε η οικογένειά του, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του, ενώ πριν δύο ημέρες τον επισκέφθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας και πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναλυτικά, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Αθηνών έχει ως εξής:

«Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο.

Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα».