ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mediterranean College: Σεμινάριο για αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου

Η αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους φυσιοθεραπευτές που ειδικεύονται στη μυοσκελετική παθολογία και αποκατάσταση. Αυτό είναι και το βασικό θέμα του σεμιναρίου «Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου» που θα πραγματοποιήσει η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017.

Mediterranean College: Σεμινάριο για αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό (ΔΩΡΕΑΝ) και θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 (14:00-17:00) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με εισηγητή τον κ. Μάνο Παπαμανώλη, Φυσικοθεραπευτή ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI & Γ.Σ. Περιστερίου, μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών & του Kinesiotaping Association, εξειδικευμένο στο INDIBA Activ.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί η τελευταίας τεχνολογίας θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, τα αποτελέσματα αυτής καθώς και όλες οι σύγχρονες θεραπείες αθλητικών κακώσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του Mediterranean College, αλλά και φοιτητές άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε αθλητές, επαγγελματίες υγείας, φυσικοθεραπευτές, προπονητές καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την αθλητική φυσικοθεραπεία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία και την αναγκαιότητα της αθλητικής φυσικοθεραπείας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το Manchester Metropolitan University, το δημοφιλέστερο και κορυφαίο σε κατάταξη πανεπιστήμιο της Βρετανίας στη Φυσικοθεραπεία, προσφέροντας το αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Physiotherapy. Μέσω του Mediterranean Professional Studies (του Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College), η Σχολή προσφέρει στους επαγγελματίες της Υγείας και του Αθλητισμού το πρωτοποριακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία Professional Diploma in Sports Physiotherapy).

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr