ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα διαφορετικό ρεσιτάλ πιάνου για άτομα με νοητική υστέρηση

Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Το Πέταγμα» πρόκειται να πραγματοποιήσει βραδιά ρεσιτάλ πιάνου την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο ‘Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προβολή και την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «Το Πέταγμα». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας.

Ένα διαφορετικό ρεσιτάλ πιάνου για άτομα με νοητική υστέρηση

Στην εκδήλωση, ο διεθνούς φήμης πιανίστας Πάνος Καράν θα παρουσιάσει το έργο «ETUDES EXTRAVAGANZA» του Frédéric Chopin. Πρόκειται για 24 σύντομα έργα-μινιατούρες, κάθε ένα από τα οποία παραθέτει στον πιανίστα μια διαφορετική δυσκολία τεχνικής, ακραίου επιπέδου. Αποτελούν ίσως το πιο δύσκολο έργο για σόλο πιάνο, και η παρουσίασή του είναι ένα σπάνιο και ιδιαίτερο γεγονός για τον πιανίστα και για το κοινό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

- από τα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
- μέσω του ιστότοπου του Ιδρύματος: www.mcf.gr με χρήση κάρτας
- τηλεφωνικά στο 210 3418579
- στα εκδοτήρια Ticket Services, Πανεπιστημίου 39
- σε όλα τα καταστήματα Forthnet shops

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με την κα Μαρία Τσικκίνη και τον κο Βασίλη Καλοπίση, τηλ. 210 6723232 (9:00-16:00)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2002 από γονείς ατόμων με νοητικές αναπηρίες με σκοπό να τους εξασφαλίσει μια ζωή με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Λειτουργούμε δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Αγία Παρασκευή, όπου οι διαμένοντες έχουν 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να ζουν μια καθημερινότητα με ενδιαφέροντα, επιλογές και σε συνεχή αλληλεπίδραση με την κοινότητα. Με τη νέα χρονιά σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε και μία 3η Στέγη. Στόχος μας είναι η ποιότητα σε ό,τι κάνουμε. Ποιότητα ζωής για τους εξυπηρετούμενους μας και ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε ως Σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ