ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη έκοψε την πίτα του

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, την Κυριακή 5 Μαρτίου, με τίτλο: «2017: Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις για το Διαβήτη».

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη έκοψε την πίτα του

Πλήθος κόσμου, μέλη του Συλλόγου, συγκεντρώθηκαν στο V’ amos Restaurant – Bar σε μια χαρούμενη εκδήλωση ανοιχτής συζήτησης, για θέματα που άπτονται στο Σακχαρώδη Διαβήτη και στις νέες προκλήσεις για αυτόν.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, παρευρέθησαν έγκριτοι επιστήμονες, οι οποίοι μέσα από ανοιχτές ερωταπαντήσεις του κοινού, έδωσαν το «στίγμα» των νέων εξελίξεων στο χώρο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κας Γ. Γεμιστού, η οποία στη συνέχεια, παρέδωσε το μικρόφωνο στους προσκεκλημένους επιστήμονες. Συγκεκριμένα, ομιλίες παρέθεσαν οι κκ. Δρ. Α. Μελιδώνης: Παθολόγος – Διαβητολόγος, Συντονιστής - Διευθυντής Α' Παθολογικού Τμήματος και Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Πειραιά, Δρ. Αλ. Καμαράτος: Παθολόγος – Διαβητολόγος Διευθυντής Α' Παθολογικού Τμήματος και Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Πειραιά, Δρ. Ευάγγελος Φουστέρης: Ειδικός Παθολόγος με μετεκπαίδευση στο Σ.Δ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Πειραιά, Δρ. Αθανασία Παπαζαφειροπούλου: Παθολόγος – Διαβητολόγος Επιμελήτρια Β' Α' Παθολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Πειραιά, Δρ. Ασημίνα Γανωτοπούλου: Ειδική Παθολόγος με μετεκπαίδευση στο Σ.Δ. Επιστημονική Συνεργάτης Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Πειραιά, Χάρης Δημοσθενόπουλος: Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Βιολόγος Προϊστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος Γ.Ν.Α. ''ΛΑΪΚΟ''.

Από πλευράς της πολιτείας, παρευρέθη ο κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Σαρωνικού, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.

Σε ένα κλίμα ευθυμίας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για το 2017 και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που τους αφορούν, άμεσα. Στη συνέχεια, τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα στον πανέμορφο χώρο του V’ ammos με θέα το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα Γ. Γεμιστού, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Σε ένα πανέμορφο χώρο, είχαμε όλοι την ευκαιρία, να συναντηθούμε, να ενημερωθούμε για τις νέες προκλήσεις για το Διαβήτη από τους έγκριτους επιστήμονες και να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν όλους μας. Από τα βάθη της καρδιάς μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθησαν εδώ, κάνοντας για άλλη μια φορά αυτήν την εκδήλωση μοναδική και ξεχωριστή».

Photo 2