ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο αυθεντικός Μαραθώνιος ήταν μόνο η αρχή. Ζεσταινόμαστε για να μετατρέψουμε τα χιλιόμετρα σε μέτρα και στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL ως επίσημος χορηγός και η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας και σε αυτόν τον αγώνα, στηρίζοντας σταθερά τις αξίες που μας ενώνουν: τις αξίες της υγείας και της καλής ζωής που εξασφαλίζονται από τη σωστή διατροφή αλλά γιγαντώνονται μέσα από τον αθλητισμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, με ένα περίπτερο αφιερωμένο σε όλους εσάς που πιστεύετε ότι η ζωή είναι μια υπέροχη διαδρομή και θέλετε να απολαύσετε κάθε μέτρο της. Σε όλους εσάς που ξέρετε πραγματικά τι σημαίνει «I love Life».

Στο περίπτερο θα υποδεχθούμε τους «ήρωες - δρομείς» που δεν αφήνουν τίποτα στη μέση, που βάζουν στόχο να τερματίσουν και το πετυχαίνουν πάντα! Μετά τον τερματισμό, όσοι το επιθυμούν, θα φωτογραφηθούν σαν #HeroAmongHeroes σε ένα ειδικά διαμορφωμένο photo booth για να συγκεντρώσουμε χαμόγελα και να στηρίξουμε τους «Γιατρούς του Κόσμου». Στόχος μας να στηρίξουμε την οργάνωση με το χαμόγελό μας για να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά το σημαντικό τους έργο!

Επίσης, στο περίπτερο του EVIOL θα βρίσκεται και η επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με το γυμναστή μας για να δώσει συμβουλές για καλή φυσική κατάσταση, για να έχουμε ενέργεια, απόδοση και ισορροπία σε ό,τι κάνουμε.

Το παρών θα δώσουν οι αγαπημένοι μας Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι με τη θετική τους ενέργεια θα μας βάλουν για τα καλά στον ολοζώντανο κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Τρέξτε και ακολουθήστε μας #ΗerοΑmongΗeroes ! Για να μπορούμε στο τέλος κάθε ημέρας να κοιτάζουμε κάθε υπέροχο, γεμάτο λεπτό που ζήσαμε με όλη μας τη δύναμη και να αισθανόμαστε νικητές.

Σχετικά με την GAP:

Η εταιρεία GAP, από το 1949, αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Ξεκινά την ανάπτυξη της σειράς βιταμινών EVIOL, με τεχνολογία μαλακών καψουλών το 1978 και συγκεκριμένα της βιταμίνης Ε EVIOL. Ως μοναδικός παραγωγός μαλακών καψουλών στην Ελλάδα και με πολυετή πείρα στον κλάδο των βιταμινών και της υγείας, σήμερα αναπτύσσει τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Αγαπάμε να τρέχουμε, να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε γιατί αγαπάμε τη ζωή!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.eviol.gr