ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεμινάριο της ΕΚΨ & ΨΥ με θέμα «Η Τέχνη και οι Τεχνικές της Ψυχοεκπαίδευσης»

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ) διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας με τίτλο: «Η Τέχνη και οι Τεχνικές της Ψυχοεκπαίδευσης».

Σεμινάριο της ΕΚΨ & ΨΥ με θέμα «Η Τέχνη και οι Τεχνικές της Ψυχοεκπαίδευσης»

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει κύκλο έξι (6) συναντήσεων συνολικής διάρκειας 12 ωρών, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 12 Μαΐου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουλίου 2017. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών ψυχικής υγείας στα μοντέλα, στη μεθοδολογία και στην εφαρμογή των τεχνικών της ψυχοεκπαίδευσης.

Poster seminario gia epaggelmaties psy ygeias

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και εφαρμογές της ψυχοεκπαίδευσης τόσο σε θεωρητικό πλαίσιο όσο και με βιωματικό τρόπο και θα αναλυθεί ο τρόπος ενημέρωσης του ασθενούς και της οικογένειας σχετικά με την ψυχική νόσο (αίτια, πορεία, πρόγνωση). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας και να εφαρμόσουν τεχνικές επίλυσης προβλημάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματικές ψυχικής υγείας διαφόρων ειδικοτήτων (ψυχιάτρους, ειδικευόμενους ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, νοσηλευτές κ.λπ.).

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

Χώρος & ώρες διεξαγωγής σεμιναρίων

Κέντρο Ημέρας-Follow up, Συγγρού 244 & Δαβάκη, 1ος όροφος, 17.00-19.00

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλ.: 210-9221739, Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-16:00
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Παναγιώτα Ιακωβάκη, Ψυχολόγος