ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν.Δ.: Ο Άδωνις «έφαγε» την Παπακώστα - Στην θέση της ο Ιάσων Φωτήλας με απόφαση Μητσοτάκη

Ν.Δ.: Ο Άδωνις «έφαγε» την Παπακώστα - Στην θέση της ο Ιάσων Φωτήλας με απόφαση Μητσοτάκη

Την αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα Σιδηροπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη θέση της κυρίας Παπακώστα καταλαμβάνει ο Ιάσων Φωτήλας, ο οποίος μετακινήθηκε πρόσφατα στη ΝΔ από το Ποτάμι.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί η ανάρτηση της βουλευτού Β΄ Αθηνών στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

Εκτιμάται, ότι η ανάρτηση της κυρίας Παπακώστα ήταν αυτή τελικά που προκάλεσε την αντικατάστασή της.

Το κείμενο της ανάρτησής της έχει ως εξής:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Διαβάστε ακόμη:

Ξανθός: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην υγεία ήταν οι ανασφάλιστοι - Συνεργασία με ΟΟΣΑ για διαφθορά