ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μεγαλώνουμε, δυναμώνουμε και ανανεωνόμαστε!»

Πέρασαν κιόλας πέντε ολόκληρα χρόνια. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στα γραφείο της DPG η κόρη μου δεν ήταν ακόμη ενός έτους.

«Μεγαλώνουμε, δυναμώνουμε και ανανεωνόμαστε!»

Ήμουν μία νέα μαμά, με άγχος και ενοχές για το αν μεγαλώνει σωστά το παιδί της, μία γυναίκα που μόλις είχε παραιτηθεί από μια δουλειά χρόνων που της προσέφερε άνεση και ασφάλεια, για να κολυμπήσει σε άγνωστα νερά.

Αυτό ήμουν τότε. Ένας άνθρωπος που ενώ δεν είχε εγγυήσεις για τίποτα, ρίσκαρε για να δημιουργήσει κάτι που ήθελε και πίστευε πολύ.

Σήμερα, πέντε χρονιά μετά, νιώθω τυχερή που όλα έγιναν όπως τα ονειρευόμουν κι ακόμα καλύτερα, μα πάνω απ’ όλα που κατάφερα να σας κάνω να μας αγαπήσετε... Αυτό ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα. Όμως έγινε ανεπιτήδευτα, γιατί η αγάπη και ο σεβασμός δεν επιβάλλονται. Απλώς συμβαίνουν ανάμεσα σε ανθρώπους που κοιτούν στον ίδιο ορίζοντα.

Σήμερα ξεκινά μία νέα εποχή για το Mothersblog. Γινόμαστε πιο δυνατοί και ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σας. Πιο κοντά στις ανάγκες της μαμάς και του παιδιού σε όλες του τις φάσεις. Έντεκα ειδικοί επιστήμονες θα είναι συνοδοιπόροι στο πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας. Αυτό της μητρότητας.

Δε θέλω να λέω πολλά. Προτιμώ να αφήσω τις πράξεις –και τα κείμενά μας- να μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σας.

Ευχαριστώ για όλα...
Δέσποινα Καμπούρη