ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση υγείας της ΝΔ - Η σειρά της Δυτ. Μακεδονίας

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας στη Δυτική Μακεδονία, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη 19 και 20 Ιουνίου. 

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση υγείας της ΝΔ - Η σειρά της Δυτ. Μακεδονίας

Πρόκειται για διήμερο (19-20 Ιουνίου) οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ καθώς και στελέχη του κόμματος της Δυτικής Μακεδονίας που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί για την Δευτέρα 19 Ιουνίου επισκέψεις στο Γ.Ν. Φλώρινας, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Φλώρινας, στο Μποδοσάκειο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, στο Μαμάτσειο Γ.Ν. Κοζάνης και στο Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ «Κιβωτός» στην Κοζάνη.

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Τσοτυλίου, στο Κέντρο Αποκατάστασης και στο Κ.Υ. Άργους Ορεστικού Καστοριάς, στο Γ.Ν. Καστοριάς και στο Γ.Ν. Γρεβενών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 17:30 έχει προγραμματιστεί Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Γρεβενών ενώ στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας, με ομιλίες από τον Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή Επικρατείας Βασ. Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη και Βουλευτή Αχαΐας Ι. Φωτήλα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών ( Δημαρχείο, Πλ. Ελευθερίας 1 Γρεβενά).