ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Affidea Ιατρικό Χανίων: Επενδύει και καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών

Με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας εξοπλίστηκε πρόσφατα το πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο της Affidea στα Χανιά Κρήτης, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζομένων.

Affidea Ιατρικό Χανίων: Επενδύει και καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών

Το κοινό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία του, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στο χώρο της μαγνητικής, αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας και ακτινογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, o νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNATM Explorer 1.5Τ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζομένων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρειτη δυνατότητα κάλυψης σχεδόν όλων των τύπων ασθενών και εξετάσεων, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία SilentWorks επιτυγχάνεται η μείωση των ηχητικών επιπέδων συγκεκριμένων εξετάσεων σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον θόρυβο του περιβάλλοντος, κάνοντας την εξέταση ακόμα πιο άνετη και εύκολη.

Η αναβάθμιση του Κέντρου με πολυτομικό αξονικό τομογράφο 64 τομών έχει σαν αποτέλεσμα να δίδεται σαφώς χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον ασθενή και συνάμα να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα, με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε χρόνο δευτερολέπτων. Εξίσου σημαντικό απόκτημα αποτελεί ο υψηλής ανάλυσης ψηφιακός μαστογράφος που δίνει τη δυνατότητα για ψηφιακή μεγέθυνση σε οποιοδήποτε τμήμα των μαστών, αλλά και εντοπισμένων και μεγεθυμένων ψηφιακών μαστογραφικών απεικονίσεων. Το ακτινολογικό τμήμα προσφέρει σύγχρονες εξετάσεις ψηφιακής ακτινογραφίας υψηλοτάτης διαγνωστικής ακρίβειας, με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποθήκευσης.

Αναφερόμενος στο νέο ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος σημείωσε: «Η Affidea Ιατρικό Χανίων, πρωτοπόρος στην ανανέωση της τεχνολογικής του υποδομής, προμηθεύτηκε πρόσφατα την “τελευταία λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας, επενδύοντας σε μηχανήματα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης προς όφελος των ασθενών μας. Όλοι εμείς στην Affidea εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε υπεύθυνα και με αξιοπιστία, ότι η τεχνολογία και το προσωπικό της θα παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται».

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στην εξαιρετικά φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την ανακαίνιση όλων των χώρων του Κέντρου, αναφέρθηκε η Διευθύντρια της Αffidea Ιατρικό Χανίων κα. Μαίρη Δασκαλάκη, η οποία δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την ανανέωση του Κέντρου μας, καθώς πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τον νέο εξοπλισμό και χαιρόμαστε πολύ που κάνουμε πλέον την διαδικασία των εξετάσεων πιο ευχάριστη, εύκολη και άνετη για τους συμπολίτες μας».

Affidea Ιατρικό Χανίων

Η Affidea Ιατρικό Χανίων λειτουργεί από το 1991 και εξυπηρετεί τους ασθενείς του νομού Χανίων, αλλά και της δυτικής Κρήτης γενικότερα. Ως πολυδύναμο κέντρο προσφέρει πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες απεικόνισης και βιοπαθολογίας μέσα σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο.

Το Κέντρο διασφαλίζει και αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές με αριθμό Πιστοποιητικού 944 (ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Αξονική & Μαγνητική Τομογραφία, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχοτομογραφία, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Πυρηνική Ιατρική και Μικροβιολογικό Εργαστήριο.

AFFIDEA ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ι. Χατζηδάκη 5, Πλ. Δικαστηρίων, Χανιά Κρήτη
Τ: 2821053940 · F: 28210 59034
E-mail: chania@affidea.com
affidea.gr
www.facebook.com/AffideaEvroiatriki