ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Ναυαγοσωστικές περιπολίες στην Πάτρα από τους εθελοντές διασώστες

ΕΕΣ: Ναυαγοσωστικές περιπολίες στην Πάτρα από τους εθελοντές διασώστες

Τις ναυαγοσωστικές περιπολίες στην θαλάσσια ακτογραμμή του Πατραϊκού κόλπου ξεκίνησε το επιχειρησιακό ναυαγοσωστικό σκάφος Ε.Σ.-1 της Σχολής Ναυαγοσωστικής στην Πάτρα, κατόπιν εντολής του Πρόεδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ασφάλειας προς τους πολίτες της πόλης στο υγρό στοιχείο.

Η ακτίνα κάλυψης των περιπολιών του ναυαγοσωστικού σκάφους Ε.Σ.-1 ξεκινά με τον απόπλου από την μαρίνα της Πάτρας και συνεχίζει στις παραλίες Αγυιάς, Καστελόκαμπου, Δαφνών, Porto-Rio, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στις παραλίες Αντίρριου, Δημορηγόπουλου, Αγίου Βασιλείου, Αραχωβίτικα, Δρέπανου και το θαλάσσιο μέτωπο του βόρειου πάρκου της Πάτρας συνδράμοντας όπου παραστεί ανάγκη αφού συνεργάζεται με το κέντρο επιχειρήσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας (V.T.S) αλλά και με το κέντρο επιχειρήσεων του Rio-Traffic.

Το επιχειρησιακό ναυαγοσωστικό σκάφος Ε.Σ.-1 επανδρώνεται από Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και είναι εφοδιασμένο με όλο τον απαραίτητο πρωτοβοηθητικό και ναυαγοσωστικό εξοπλισμό για το υγρό στοιχείο.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει ξεκινήσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των ναυαγοσωστικών περιπολιών με τα σκάφη του σε Πάτρα, Χανιά, και Ηράκλειο αρωγός των κρατικών υπηρεσιών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τους λουόμενους της χώρας μας. Τέλος, οι Εθελοντές Ναυαγοσώστες ευχαριστούν θερμά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας για την πολύτιμη συνεργασία του.

BEST OF NETWORK

PlusQueen