ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕΣ: Περιπολίες στην Κατερίνη από την ποδηλατική ομάδα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών

Στο πλαίσιο των δράσεων της ποδηλατικής ομάδας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, πραγματοποιήθηκαν σε πιλοτικό επίπεδο για τη φετινή θερινή περίοδο, περιπολίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε δύο παραθαλάσσιες κοινότητες του Δήμου Κατερίνης, την Ολυμπιακή Ακτή και την Παραλία Κατερίνης.

ΕΕΣ: Περιπολίες στην Κατερίνη από την ποδηλατική ομάδα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών

Οι περιπολίες πραγματοποιούνται πρωινές καθώς και απογευματινές ώρες, με συχνές διελεύσεις των Εθελοντών Σαμαρειτών από τους πεζοδρόμους και τους κεντρικούς δρόμους των δύο κοινοτήτων, με ποδήλατα που φέρουν πλήρη υγειονομικό εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών. Οι δύο αυτές περιοχές έχουν υψηλή επισκεψιμότητα τουριστών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες δέχθηκαν τα ενθουσιώδη και πολύ θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε αυτές τις περιοχές, καθώς και των πολυάριθμων επισκεπτών - τουριστών.

Οι ποδηλατικές περιπολίες, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, θα συνεχιστούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΕΣ: Διεθνής Ημέρα Αγνοουμένων η 30η Αυγούστου