ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Παίδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 31oυ Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από τις 6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2017.

31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων με Διεθνή Συμμετοχή

Μετά από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα συνέδρια το 2013 και το 2015, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, έχουμε τη βεβαιότητα ότι και το επερχόμενο στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο επιτυχημένο από απόψεως και συμμετοχής και επιστημονικού επιπέδου. Οι ιατροί της Βόρειας Ελλάδας έχουν αποδείξει επανειλημμένα την θερμή υποστήριξή τους στις προσπάθειες της Ε.Ε.Χ.Π. για την προαγωγή της Χειρουργικής Παίδων με την αθρόα συμμετοχή τους σε όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις της Εταιρείας, όπου και αν διοργανώνονται. Είμαστε βέβαιοι ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και η παρουσίαση όλων των σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων για τη διάγνωση και τη θεραπεία των παιδοχειρουργικών παθήσεων. Η συμμετοχή πολλών καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών και η επιλογή της θεματολογίας θα αναδείξουν το υψηλό επίπεδο του Συνεδρίου.

paediatric surgery

Θεματολογία Επιστημονικού Προγράμματος:

- Ψυχολογία παιδιού και εφήβου

- Νεογνική Χειρουργική

- Ελάχιστα Επεμβατική Παιδοχειρουργική

- Παιδοχειρουργική Ογκολογία

- Παιδοχειρουργική Ουρολογία

- Χειρουργική Ήπατος – Χοληφόρων

- Εγκαυματική νόσος

- Τραύμα – Επείγουσα Παιδοχειρουργική

- Αγγειακές Ανωμαλίες

- Συναφείς ειδικότητες (Νευροχειρουργική – Οδοντιατρική – Ορθοπαιδική – Οφθαλμιατρική – ΩΡΛ)

Στόχος του συνεδρίου είναι η προαγωγή της Χειρουργικής Παίδων, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ελλήνων και ξένων συνέδρων και η αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητα. Επίσης θα γίνει παρουσίαση όλων των τελευταίων επιτευγμάτων στους τομείς της έρευνας, της διάγνωσης και της θεραπείας.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μάς προσφέρει ευγενώς τους θαυμάσιους χώρους του, όπου θα λάβουν χώρα οι επιστημονικές συνεδριάσεις και οι δορυφορικές εκδηλώσεις, ενώ το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχουν θέσει το συνέδριο υπό την αιγίδα τους, υποστηρίζοντας την επιστημονική εκδήλωση, που φιλοδοξεί να προβάλει την Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την οργανωτική υποστήριξη του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρεία ZITA CONGRESS A.E. (Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κος Γεράσιμος Κουλουμπής / Τ: 211 100 1780 / Email: k.ge@zita-congress.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο πατήστε εδώ