ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η WinMedica σταθερά υποστηρικτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, στηρίζει σταθερά η WinMedica, μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρία.

Η WinMedica σταθερά υποστηρικτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Η WinMedica, ήταν για τρίτη χρονιά χορηγός του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου με τίτλο «Κάθαρσις», που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 19 Αυγούστου στο νησί της Μυτιλήνης.

Στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου συμμετείχαν 21 διακεκριμένοι μουσικοί από όλο τον κόσμο, συγκινώντας και ενθουσιάζοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους. Οι κορυφαίοι μουσικοί δημιούργησαν μοναδικά μουσικά σύνολα ειδικά για το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, προσφέροντας στους ακροατές ερμηνείες υψηλού επιπέδου, που ξεχείλιζαν από συναίσθημα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (Molyvos International Music Festival) είναι μία τετραήμερη γιορτή της κλασικής μουσικής στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου που συγκεντρώνει κορυφαίους νέους ερμηνευτές διεθνούς φήμης. Μαζί με τoυς ταλαντούχους νέους εμφανίζονται και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής, ενισχύοντας το στόχο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, να γίνει ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς κλασικής μουσικής στην Ελλάδα και δημοφιλής μουσικός προορισμός παγκοσμίως.

Σχετικά με τη WinMedica

Η WinMedica είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρία με ταχύτατη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά από το 2008 μέσω στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένες ερευνητικές εταιρίες για την εισαγωγή και κυκλοφορία καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα. Τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εθνικών και διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Win Medica στηρίζει τα αγροτικά ιατρεία σε 7 ακριτικά νησιά