ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι: Υπηρεσίες υγείας & φροντίδας στο σπίτι

Οι Υπηρεσίες Υγείας & Φροντίδας στο Σπίτι έχουν αναδειχθεί ως ένας απαραίτητος και σημαντικός κρίκος στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας λύσεις σε όσους έχουν ανάγκη για φροντίδα και παρακολούθηση στο οικείο και άνετο περιβάλλον του σπιτιού τους.

ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι: Υπηρεσίες υγείας & φροντίδας στο σπίτι

Η υπηρεσία «Μητέρα στο Σπίτι», του ΜΗΤΕΡΑ και του ΛΗΤΩ, σας παρέχει φροντίδα υψηλού επιπέδου στον χώρο σας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό σας, ενώ η συνεργασία με όλα τα τμήματα του μαιευτηρίου σάς παρέχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη. Για άμεση εξυπηρέτηση λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 1051, που σας προσφέρει 24ώρη κάλυψη.

MITERA STO SPITI GR CMYK

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι;

- Άνεση και διακριτικότητα.

- Περιορισμός εξόδων και χρόνου μετακίνησης.

- Εκπαίδευση και συμμετοχή των οικείων.

- Συνεχής παρακολούθηση και έλεγχος στο σπίτι.

- Άμεση ενημέρωση του ιατρού, εφόσον χρειασθεί.

- Συνεχής έλεγχος ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

- Συνεχής διαθεσιμότητα εργαστηρίων για εξετάσεις.

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία ΜΗΤΕΡΑ στο Σπίτι;

- Σε γονείς που απέκτησαν παιδί για πρώτη φορά.

- Σε γυναίκες κατά τη λοχεία.

- Σε γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη.

- Σε γυναίκες που ακολουθούν πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

- Σε γυναίκες σε μετεγχειρητικό στάδιο.

- Σε νεογνά.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

- Εκπαίδευση νέων γονέων

Ο ερχομός του πρώτου παιδιού μπορεί να πανικοβάλει αρκετούς γονείς και να αναζητήσουν συμβουλές πριν αλλά και μετά τη γέννησή του. Για τον λόγο αυτόν δημιουργήθηκε η υπηρεσία εκπαίδευσης νέων γονέων από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό (βρεφονηπιοκόμους, νοσηλεύτριες, μαίες), με σκοπό την υποστήριξή τους σχετικά με τη διατροφή, τον θηλασμό, την περιποίηση, τον χώρο, την ασφάλεια, τον ρουχισμό κ.ά. του βρέφους.

- Αιμοληψία και μεταφορά δείγματος στα εργαστήρια

Για τις περιπτώσεις που ο παιδίατρος ζητήσει να γίνουν περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις στο παιδί μετά την έξοδο του από το Μαιευτήριο, η υπηρεσία «ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι» φροντίζει για τη λήψη αιματολογικών δειγμάτων στο σπίτι σας από τις 7:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ και την άμεση μεταφορά στα εργαστήρια του Μαιευτηρίου. Έτσι, δε χρειάζεται να μετακινηθείτε, ενώ λαμβάνετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω του παιδιάτρου σας την ίδια κιόλας ημέρα.

- 24ώρη Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτει όλο το 24ώρο τηλεφωνικές κλήσεις για απορίες, διευκρινίσεις και συμβουλές που τυχόν θα ζητηθούν.

- Επίσκεψη για εξέταση χολερυθρίνης

Η υποψία ίκτερου στα νεογνά είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς. Το εξειδικευμένο προσωπικό σάς επισκέπτεται στον χώρο σας για τη λήψη δείγματος αίματος από το νεογνό. Το δείγμα μεταφέρεται άμεσα στα εργαστήρια του Μαιευτηρίου για ανάλυση και έπειτα γίνεται ενημέρωση των γονέων.

Πηγή: www.mitera.gr