ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο ΥΓΕΙΑ το τελευταίας γενιάς Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής da Vinci Xi

Το ΥΓΕΙΑ βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς του, αναβαθμίζοντας τα ρομποτικά συστήματα των χειρουργείων του, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του υπερσύχρονου ρομποτικού συστήματος DaVinci Xi.

Στο ΥΓΕΙΑ το τελευταίας γενιάς Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής da Vinci Xi

Η ρομποτική χειρουργική παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση στις ουρολογικές επεμβάσεις με πολλαπλά οφέλη στον ασθενή, ειδικά στις επεμβάσεις του προστάτη. Πέραν αυτών, πραγματοποιεί ευρύ φάσμα επεμβάσεων γενικής χειρουργικής, βαριατρικής, καθώς και άλλων ειδικοτήτων, όπως η γυναικολογία και η καρδιοχειρουργική.

Da Vinci Xi 2

Το σύστημα ρομποτικής DaVinci Xi εξασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή τομή για τον ασθενή με επιπρόσθετα οφέλη την ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου και των επιπλοκών, τη σημαντική μείωση του χρόνου νοσηλείας, διασφαλίζοντας πιο γρήγορη ανάρρωση και ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Ρομποτική χειρουργική σημαίνει μικρότερης διάρκειας αναισθησία και μηδαμινή απώλεια αίματος, παράγοντες που έρχονται να ενισχύσουν τη συντομότερη δυνατή αποκατάσταση του ασθενούς.

Με το Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής οι εγχειρήσεις πραγματοποιούνται από απόσταση με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση στο σώμα του ασθενούς. Το da Vinci Xi διαθέτει την υψηλότερη διαθέσιμη απεικόνιση χειρουργικού πεδίου (Crystal Clear), ενώ οι βραχίονές του είναι μικρότεροι, πιο λεπτοί και έχουν ένα πιο ευρύ πεδίο κινήσεων από το προηγούμενο μοντέλο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χειρουργούς να πραγματοποιούν πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο επεμβατικά.

Da Vinci Xi

Από το 2007 που εγκαταστάθηκε το πρώτο ρομποτικό σύστημα στο ΥΓΕΙΑ έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος πρωτοποριακών ρομποτικών επεμβάσεων, πολλές εκ των οποίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο μεγάλος αριθμός περιστατικών σε συνάρτηση με την υψηλή παρεχόμενη ποιότητα που προσφέρει η διαπίστευση από τον οργανισμό Joint Commission International (JCI) διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Σχολιάζοντας την εγκατάσταση του da Vinci Xi, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, δήλωσε: «Το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παραμένοντας πιστό στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και επιδεικνύοντας συνεχώς ευαισθησία για τον άνθρωπο και την κοινωνία».