ΕΙΔΗΣΕΙΣ

EKAB: Ευχαριστεί προσωπικό & ΚΑΤ για την αεροδιακομιδή & σωτηρία της 20χρονης

Τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ για την επιτυχή μεταφορά με Αεροδιακομιδή (στις 25 Οκτωβρίου από το Ηράκλειο Κρήτης) νεαρής, η οποία μετά από τροχαίο είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα, εκφράζει η διοίκηση του Κέντρου.

EKAB: Ευχαριστεί προσωπικό & ΚΑΤ για την αεροδιακομιδή & σωτηρία της 20χρονης

Μετά την επιτυχή επανασυγκόλληση του ακρωτηριασμένου άνω άκρου της νεαρής τραυματία, ο Πρόεδρος εκ μέρους του ΔΣ του ΕΚΑΒ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχές του για την γρήγορη και πλήρη ανάρρωσή της και συγχαίρει θερμά, τα στελέχη του Γραφείου Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ για την άμεση και υπεύθυνη επιμέρους συμβολή τους σε όλη την διαδικασία αντιμετώπισης του ως άνω επείγοντος περιστατικού.

«Τα στελέχη του ΕΚΑΒ, εκτέλεσαν το καθήκον τους άμεσα και με επαγγελματισμό, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επιτυχή αντιμετώπιση του ως άνω πολύ σοβαρού και δύσκολου περιστατικού του ακρωτηριασμού της νεαρής. Παράλληλα κατέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό ρόλο και τη συμβολή τόσο του Γραφείου Αεροδιακομιδών όσο και του ΕΚΑΒ στην ανασυγκρότηση και διεύρυνση του Δημόσιου Τομέα Υγείας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα.

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ επίσης, συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχούς αντιμετώπισης του περιστατικού, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΤ: Συγκολλήθηκε επιτυχώς το χέρι 20χρονης - Σημαντικό επίτευγμα του ΕΣΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ