ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα κέντρα υποδοχής προσφύγων σε Μυτιλήνη και Χίο η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων στη Μυτιλήνη και τη Χίο, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, κ. Αγάπιο Τερζίδη και το μέλος του ΔΣ κ. Ουρανία Δαφνή.

Στα κέντρα υποδοχής προσφύγων σε Μυτιλήνη και Χίο η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο πλαίσιο της συνάντησης του προγράμματος PHILOS, που προβλέπει την υγειονομική υποστήριξη των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με ενίσχυση τόσο των υγειονομικών υποδοχών των καταυλισμών όσο και των Νοσοκομείων, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε συνάντηση με τις Διοικήτριες των Νοσοκομείων Μυτιλήνης και Χίου καθώς και με τους Διοικητές των κέντρων Υποδοχής Μόριας, Καρατεπέ και Βιάλ.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ εξήρε την αυτοθυσία των υπαλλήλων και των εθελοντών που προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης στους πρόσφυγες.

Εν όψει της κλιμάκωσης της έντασης στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής, του επερχόμενου χειμώνα και της συνεχιζόμενης αύξησης προσφύγων ο κ. Ρόζενμπεργκ εξέφρασε την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων με σκοπό την πρόληψη απειλών για τη Δημόσια Υγεία.

Διαβάστε ακόμη:

Κέντρο δωρεάν Συμβουλευτικής για τον HIV: Σύμπραξη ΚΕΕΛΠΝΟ, Πολυκλινικής & Ευαγγελισμού

Μπασκόζος: Οι δράσεις μας στο προσφυγικό έχουν θετικό πρόσημο, αλλά να βρούμε λύσεις για τις δομές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ