ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΑ: Έκτακτη ενίσχυση 60.000 ευρώ στους πληγέντες γιατρούς της Δυτ. Αττικής

Έκτακτη καταρχήν ενίσχυση 60.000 ευρώ στους γιατρούς που επλήγησαν από την θεομηνία στην Δυτική Αττική, αποφάσισε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας

ΙΣΑ: Έκτακτη ενίσχυση 60.000 ευρώ στους πληγέντες γιατρούς της Δυτ. Αττικής

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Προεδρείο για την κατάσταση που επικρατεί στη Μάνδρα Αττικής. «Μεταξύ άλλων συνανθρώπων μας, συνάδελφοί μας ιατροί που στήριζαν με αυταπάρνηση την ΠΦΥ στην περιοχή τους επλήγησαν αποστερούμενοι πλέον και για ικανό χρονικό διάστημα κάθε δυνατότητας άσκησης του λειτουργήματός τους», συζητήθηκε στη συνεδρίαση. Ήδη Επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αποτελούμενη από Ιατρούς και Μηχανικούς πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία.

Αποφασίστηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των έντεκα μελών μας ιατρών που διατηρούσαν ιατρείο και επλήγησαν, της τάξεως των 60.000€.

Επιπλέον αποφασίστηκε η απαλλαγή τους από την εισφορά για την ανανέωση της εγγραφής τους στα μητρώα του ΙΣΑ για το 2018 καθώς και κάθε απαιτούμενου παραβόλου για την έκδοση βεβαίωσης λειτουργίας ιατρείου σε άλλο χώρο.

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει στο άμεσο μέλλον, κατά περίπτωση, τη λήψη και άλλων μέτρων και εκδηλώσεων για την ενίσχυσή τους.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΙΣΑ συγχαίρει τους ιατρούς του Θριάσιου για την παροχή υπηρεσιών στους πληγέντεςΟικονόμου: Ανεπάρκεια στήριξης των πληγέντων στη Δυτ. Αττική δείχνει η κυβέρνηση

Ο ΕΟΠΥΥ στο πλευρό των πληγέντων: Πράσινο φως για χειρόγραφες συνταγές, ΦΥΚ & αναλώσιμα

Ο ΙΣΑ θα συνδράμει ιατρεία και γιατρούς της Μάνδρας Αττικής