ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΣΕΜΑ στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Κοντά στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο ΣΕΜΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων) προσφέροντας δωροεπιταγές από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών, καθώς και προϊόντα νέων τεχνολογιών που διέθεσε για τις ανάγκες της οικογένειας που έχει “υιοθετήσει”.

Ο ΣΕΜΑ στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Μέλη του ΣΕΜΑ επισκέφθηκαν αρχές Νοεμβρίου το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του Συνδέσμου, ενώ συνομίλησαν και με εκπροσώπους της Οργάνωσης για το πως οι Μεσίτες Ασφαλίσεων θα μπορέσουν και με νέες πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβουν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστηρίζουν, να βοηθήσουν περαιτέρω την πολύ σημαντική και ευαίσθητη δράση του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Ο κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης & Στέγης Νέων Αθηνών, σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στη διοίκηση του ΣΕΜΑ, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η ανθρωπιστική διάθεση και ευαισθησία που επιδεικνύει ο Σύνδεσμος και τα μέλη του, μα πάνω από όλα η προσωπική συμβολή, είναι για το δυναμικό του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης πολύτιμος αρωγός, για τη συνέχιση του έργου του.

«Όσο θα υπάρχουν φίλοι, όπως εσείς, είναι σίγουρο ότι τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα μπορούν να προσφέρουν αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του» ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος.

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνική Πρωτοβουλία: Νέα δωρεά στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS - Σίτιση σε 36 οικογένειες