ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοινωνική προσφορά της AHEPA Hellas στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά το Τμήμα H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas, προσφέροντας στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.) είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας στην δύσκολη καθημερινότητά τους.

Κοινωνική προσφορά της AHEPA Hellas στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία του Τμήματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαρδή Γωνιατάκη-Κορδερά και τον Γραμματέα Φώτη Σαραντόπουλο προσέφερε στον Σύλλογο είδη καθαρισμού, χαρτικά, απορρυπαντικά, ποτήρια, παπλώματα και σόμπα υγραερίου, τα οποία παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Αθανάσιος Βίγλας και ο Γενικός Γραμματέας Σοφοκλής Αλέπης.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου φανερά συγκινημένοι, ευχαρίστησαν θερμά το Τμήμα Η-J10 της AHEPA για την βοήθεια και στήριξη που προσέφερε σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι συμπολιτών μας. Η παράδοση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην Αθήνα.

Το Τμήμα Η-J10 της AHEPA συνεχίζει έτσι την δράση του, και με κοινωφελείς πρωτοβουλίες, υπηρετώντας πιστά τις αρχές της AHEPA, για την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού, με πλούσια εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δραστηριότητα.