ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι στόχοι του 2018 και σε τι διαφέρουν από τους περσινούς

Νέα χρονιά σημαίνει και νέα ξεκινήματα για αυτό και την περίοδο που διανύουμε προσπαθείς να βρεις και να θέσεις τους στόχους σου για το 2018.

Οι στόχοι του 2018 και σε τι διαφέρουν από τους περσινούς

Δεν πειράζει αν δεν κατάφερες να εκπληρώσεις όλα όσα ήθελες να πετύχεις το 2017. Αυτή την χρονιά θα φροντίσεις να θέσεις στόχους ουσιαστικούς και ρεαλιστικούς, ώστε να μη σε βρει ο Φεβρουάριος απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, προτού «μελετήσεις» τη λίστα μας με τους στόχους για το 2018, αξίζει να δώσεις προσοχή στα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να τους πετύχεις και να κάνεις φέτος τη διαφορά.

Το πρώτο βήμα για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου τη νέα χρονιά είναι να τις καταγράψεις. Προμηθεύσου με ένα ημερολόγιο που ταιριάζει στα γούστα σου και ξεκίνα να γράφεις. Το δεύτερο βήμα είναι να φτιάξεις ένα πλάνο για το πώς θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Σημείωσε όλα τα βήματα που θα χρειαστεί να κάνεις ώστε να μην «πελαγώσεις» από την αρχή. Για παράδειγμα, αν θέλεις να ξεκινήσεις μαθήματα yoga ή φωτογραφίας, καλό είναι να εξετάσεις πρώτα το budget σου και φυσικά, να βρεις τα κατάλληλα τμήματα και σχολές.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr